sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternette ilk tanıştığım insandı o...Çok samimiydik Burakla hatta sanal kardeşlikte diyebiliriz buna.
Buradan anladığımız kadarıyla kahramanımız ve kod adı burak olan eleman sanal ortamda tanışmışlar...

Herzaman takıldığımız sohbet kanalında farklı biri olduğunu gördüm
burda bahsettiğimiz kişinin de kod adı Buse, bu arkadaşla da sanal ortamda tanışmışlar.

Hayatımı değişteren herşey son 3 yılda gizlidir. Sonumu getiren dönem ise son 1 yıldır
burdan da anladığımız olayların başlangıcı 3 yıl öncesine dayanıyor.

ve çok çok eskilere dayanan burak ve benim en yakın arkadaşım olan biriyle irtibata geçtim
şimdiiiii gelelim fasulyenin faydalarına;

1) 3 sene dediğimiz bi süreçten çok çok eskiler diye bahsedebilir miyiz ?
2) Burakla rahmetlinin en yakın arkadaşı...yani sen sanal alemde biriyle tanışmışsın, ve ona en yakın arkadaşım diyorsun, bu eleman burağın da en yakın arkadaşı oluyor. Şimdi o tanışma nasıl gerçekleşti acaba ? burak benim en yakın arkadaşım var tanısan sen de onu çok seversin diyorsun, konuşuyolar, baya iyi anlaşıyorlar, en sonunda en yakın arkadaş oluyorlar. enteresan.

şimdi arkadaşlar hikayeyi okurken her ne kadar duygulanmaya çalışsam da olmadı. Çünkü hep bi yerde bi gariplik oluyor. gülüyorum, duygusal ortam kalmıyor ortada. Diyeceğim de şudur ki eğer sen sanal alemde tanıştığın insanlara en yakın arkadaşım diyebiliyorsan, her ne kadar ayrılmış bile olsalar arkadaşının aşkına açılabiliyorsan, ve sanal alemde tanıştığın, sadece webcam de gördüğün kız için hayatına son veriyorsan ve hayatında şöyle şeyler oluyorsa;
Üzüntülü bir şekilde ne yapacağamı düşünürken elim bir anda teklifi kabul etti
başka bir şekilde hayata veda etmen beklenemezdi. Şimdi bunu uyduran pardon yaşayan arkadaş yazımı okuyup okuyup gülüyodur, belki küfür ediyodur bilemeyiz.

edit: yaşıyorsan romantik filmini izle eleman. ya da soundtrackinde arkadaşımın aşkısın diye şarkı var onu dinle...son olarak şunu söylemek istiyorum; sen acı çektiğini zannediyorsun ama, Gökân'ın yaşadıklarının yanında seninkiler hiç te romantik değil Ömer kusura bakma.(Filmi izleyenler bilir )