EuK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylarca kabul edip aylar sonra kabul etmeyen adama ben ne diyeyim?
sitelerinizi suspend etmeden yedeklerinizi çekin.
Bilip bilmeden konuşmayın bu şekilde önyargılı olmayın..

Öncelikle bu AhandaX adlı şahıs birçok kişilikli bir varlıktır, Diğer rumuzu hostinglerim ve şuanda r10 da banlıdır kısa bir araştırma ile kendisinin ne olduğunu anlayabilmeniz güç olmaz..

Benden almış olduğu reseller hesabını resmen çöplüğe çevirmiş ve çoğu siteleri kesintisiz bir haftadır saldırı alıyor kendisine loglarıda verdim zaten.

Ayrıca lisanssız vbulletin kullanıyordu Netdirektden mail geldi ve hesabı sildim kendisine söylediğimde ise suspend edin ben zaten lisans alacaktım diyordu. Saldırı alan sitesinin biri zaten imzasında mevcut olan adrestir.

Bende 2 adet reseller hesabı vardı biri zaten resmen çöplük tüm sitelerine saldırı gelmeye başladı son dönemlerde bunu kendisine belirtip yedeklerini alıp başka servera gitmesi hususunda uyarmıştım ama daha yedek nasıl alınır onu bilmeyen bir tostçu olduğu için kendisine zor gelmişti yedek 800 mb aldığı full backupu bilgisayarına sonrada ftpye atmaya çalışıyorduki ben yardım edip istediği tüm sitelerin backuplarını istediği ftp adreslerine verdim, diğer reseller hesabı için devam edeceğim ve onun ücretini ödeyeceğini söylemişti -ki kişiliği belli zaten..

Bu çok kişilikli şahısın mesajalrını lütfen dikkate almayınız tam rezil bir insandır

Bunların dışında söylemek istediğim banlanan biri farklı bir rumuzla üye olamaz yasaktır gerekli yerlere bildireceğim..