RocK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet imkansız değil hiç birşey imkansız değildir. Gerçekten yapılacak bir puan olduğunu ummuyordum ben bile kendime şaşırdım önyargılı davrandığım için özür dilerim yalnız bunu ilerleyen zamanlardada göreceğiz. Yaşım 18, yarışmaya katılmamın sebebi oyunun takıntı yapması ve inat.
Lütfen insanları tanımadan önce önyargılı davranarak hemen kötülemeye, karalamaya çalışmayın. Çok farklı algılandı diye düşünüyorum diğer üyeler tarafından belkide sizin yanlış düşüncenize hak verenler olmuştur bilemiyorum. Neyse o puanı geçen olmazsa ayın 30 unda kontör kodu site üzerinden pm ile gönderilecektir tüm detayları ile. Ben yinede garanti olması açısından r10'dan da pm ile göndereceğim.

"bunu ilerleyen zamanlardada göreceğiz" halen içinizde birşeyler varsa daha diycek bişi bulamıyorum.

iyi günler.
iyi çalışmalar.

NOT : diğer arkadaşında (******) bir sözü vardı bilmem gördünüzmü. Hiç sesi çıkmıyor nedense. Siz bana taş atacağınıza kendi sözünüzde durursanız daha makbule geçer.
"Evet yargısız infaz yapıyorum varmı itirazın" diyor ne güzel cümleler bunlar böyle. Ben desem uzaklaştırma almıştım sanırım.