Bugün kendileriyle konuştuğumda şirketin kapanabileceğini söylediler. Karar pazartesi verilecekmiş. Nedeni ise neredeyse kimsenin ücreti yatırmaması. Ben birazda kendimi de üdşünerek o arkdaşlara seslenmek istiyorum eğer içlerinde r10 da olan varsa... Zaten piyasada bulup buluşturabileceğimiz en uygun fiyatlar. Kimse inkar edemez . fiyatına göre hizmet değil tam tersine katkat daha iyi ve sorunsuz hizmet alıyoruz. Tüm bunların sonucu beleşçilik midir. Zaten 3 kuruş ödüyoruz onu da beleşe mi getireceğiz. Bu insanlar ekmek kazanıyor bu işlerden. Günlerce uğraştılar. Ben kendimi düşündüğüm ve böyle bi fiyata böyle bir hizmetin bitmesini istemediğim için bunu yazmak istedim. Allah yukarıda arkadaşlar. Yatırmazsnz hesaplarınız kapatılır ama beleş gittiği yere kadar derseniz onu da gören bi Allah var.. Hepinize kolay gelsin umarım bunu pazartesiye kadar görüpde olması gerektiği gibi ücretini yatıranlar olur. Ayrıca yeni host almak isteyenlerde olursa yazdıklarıma kefilim. herkese iyi çalşmalar...