Tr-Ay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projelere hibe veren kurumlar var. Oralara sunsan projeni?
AB ya da Kosgeb ise bahsettiğin Tr-Ay mezun olduğum bölüm itibariyle hepsi ile içli dışlıyım lakin %100 hibe desteği sağlayan bi' kuruluş yok.. %50 o da zaten 50.000 lira filan , ayrıca ben projeye maddi destek aramıyorum , maddiyat iyi ya da kötü bi' şekilde çözümlenir ben projeyi kabul ettirebileceğim , pazarlamasını yapacak hatrı sayılır bi' firma istiyorum..

Mesela ; Volvo'ya gitsem , böyle böyle bi' iş var , otomotiv sektöründe devrim niteliği taşıyor , ufak bi' entegrasyon ile konfor ve güvenlik vs. hat safhaya ulaşacak vb. laflar etsem bi' değeri yok ama bu projeyi bi' Apple ya da bi' Nokia vari bi' firma götürse anlaşmama gibi bi' olay yok , teknolojinin devlerinden birine kabul ettirmek ve bu adaptasyon sürecini hızla aşmak için arayış içerisindeyim..

Bu arada Küçük ve orta ölçekli yatırımcı varsa AB ve Kosgeb desteklerinden yararlanmak isteyen , elimden gelen danışmanlık hizmetini sunarım , uzun yıllardır Ekonomi ile içli dışlıyım ve ne tarz projelerin desteklenip ne tarz projelere sırt çevrildiğini iyi biliyorum.. %12 komisyon ile %6'lık kısmı peşin olmak şartı ile her türlü danışmanlığınızı yaparım.. (; İş içinde iş kovalıyorum , çok hırs yaptım iyi değilim bu aralar..

Peh..