"Sayın Buğra GÜNGÖR ,
Tarafımıza göndermiş olduğunuz proje destek teklifi verdiğiniz detaylı bilgiler ışığında incelenmiştir. Ancak şu aşamada Microsoft Türkiye olarak belirttiğiniz projeye katılmamız, tüm yıllık pazarlama planlarımızı tamamlamış olmamız nedeniyle maalesef mümkün değildir.
Gelecek dönemlerde bizleri, yeni çalışmalarınızdan haberdar etmenizi ve Microsoft’un dahil olabileceğini düşündüğünüz projeleri paylaşmanızı rica ederiz.
Microsoft’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, toplum kalkınması adına planladığınız projelerin başarı ile gerçekleşmesini dileriz.
Saygılarımızla"
Microsoft'un projeye yanıtı , şimdi bahsettiğim projeyi kendi başıma yapıp pazarlamam mümkün değil , Mercedes ve Bmw'den de henüz net bi' dönüş olmadı bende Apple'a filanda mail geçtim.. Başka aklınıza gelen , elektronik , bilişim sektörünün devleri varsa bilgilendirirseniz beni de sevinirim. Malum , tek başına Buğra GÜNGÖR olarak hiçbir şey pazarlayamam milyon dolarlık şirketlere..
Ayrıca , Garanti Teknoloji , Borusan Otomotiv ve Koç Grubuna da proje ile ilintili üstü kapalı mailler gönderdim , umuyorum geri dönüş olur ve Forumca zengin oluruz.. ((; En kötü ihtimalle eğer ki kabul görürse noter huzurunda aha buraya yazıyorum bi' çekiliş yapar X5 veririm parayı kırınca ((;
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler arkadaşlar..