Garantiaşk ile 1 aydan beri çalışıyoruz, diğer sponsorlardan herhangi bir problem yok iken 108 ytl. hesabımda olması sebebile para isteme işlemi gerçekleştirdiğim gün sonrasında hesabıma giriş yapamıyorum diye telefon ettiğimde telefonun diğer ucundanki ciddiyetsiz muhasebe elemanı ile tartışmış bulunuyorum. Aynı şey 2-3 arkadaşımın başınada gelmiş olmasa sesimi çıkartmayacağım ancak aynı olay 2-3 arkadaşımın başına gelmiş ve arkadaşlarım telefon ederek kullanıcı isimlerini açtırmışlardır. Ancak kendileri hala hesaplarındaki parayı alamamışlardır.
GARANTIASK' A ARTIK YETER DİYORUM !!!
ÜYE YAPARKEN PROBLEM YOK ! PARAMIZI İSTİYİNCE problem var ! ATILIYORUZ. Hile mağdem yaptık ! YAPMADIĞIMA EMİNİM , açıklamasını bile yapamıyorlar. Teknik servis tatile çıkmış , varmı böyle komik bir şey...
Varmı böyle benim gibi başka mağdur kalarak sesini çıkartamayan arkadaşlarım ? Var ise eğer lütfen burada sesimize ses katalım. Ve artık garanti ask ın bu çirkin olaylarını protesto edelim. Arkadaşım beni uyarmıştı keşke üye olmasaydım o siteye , üye yaparken problem yok ! paranı istiyince atıyorlar hengame boşuna üye olma demişti ben dinlemedim keşke dinleseydim !!!!...