Öncelikle merhabalar;
https://www.r10.net/dedicated-co-loca...ancli-cik.html

Sercan beyin bu makinalarından birini almaya karar verdiydim sonra bazı şeylere gözüm takıldı. Kendisinin imzasına baktım

Sercan TAPSIN GSM : 05542390959 MSN : sercantapsin@hotmail.com Sanettelekom.com

mevcut. Sitesine giriyorum yapım aşamasında. E kardeşim sizin telefonunuzun şarzı bitti diyelim nasıl ulaşıcaz ? Sunucuda sorun oldu ne yapıcaz ?

Bakıyorum sanet telekom demişiniz ama bir sabit teliniz yok, msn adresiniz bildiğimiz hotmail msn en azından kendi domaininizi kullanabilirdiniz. Faaliyet belgenize bakıyorum bulamıyorum. Vergi no desek hiç bir yerde yok, yani siz nasıl telekomsunuz onu anlamadım. Telekom derkene Sabit teli olmayan yermi olur ya ? Nasıl güvenecez size ? Ya bakıyorum mesajlarınıza şu kadar sunucu oldu falan ama bişiler yok ya. En azından telefonlara bakıcak sabit tel olması lazım, telefon deseniz 20 YTL, hattı bağlatmanız 8 YTL mi ne. Sıradan host satan firmalar bile faaliyet belgesine sahip. Sabit teli mevcut. Biz size nasıl makina yollicaz ne adres var ne bişi. Msn den deseniz cevap alamıyorum, Sercan tapsin yazmısın, ikitanede çiçek koymuşun, sonunada arapça bişiler sabahtan bu yana yazıyorum cevap yok ya.

Bunlara bir cevap bekliyorum Sercan bey, buna göre hizmet alıcaz yada sizden almıcaz.