kitapalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu sistem için kimse Virtuozzo sistemini bırakmaz, ama VMware kullanan arkadaşlarımız tatillerine gidebilir. Kodlamayı açık değil de DLL içerisinde hallediyoruz, lisanslamayı da sunucu ip adresine bağlıyoruz. Kırmaya çalışacak olanların kimden DLL temin ettiğini bulabiliyor, diline biber sürebiliyoruz. Sistem ile start, stop, reset, backup (evet configden yetki verilen VDS sahipleri sadece) yapılabiliyor. Ayrıca sistemi PRTG ile entegreleyip RTG trafik bilgisini görmenizi de sağlayabiliriz. Üstelik PRTG'nin gerçek adresi görünmeden. Kısacası VDS satıcıları her işlem için satıcıyı aramak zorunda kalmazlar. Ben pek dışarı kod yazmasını sevmeyen birisi olarak kullanmadığım bu sistemi Harun tatile çıkabilsin diye bugün remote ekranda onun gözü önünde kodlamaya başladım. Telefonda konuşurken bitirdim. Kendisi benim kobayımdır (tester denir başka dilde). Elimde kalırsa o kalır, size stabil ve detaylı bir ürün verilecektir. Satış fiyatı 1 varil petrolden az ucuz kalacaktır. Dua edin petrol fiyatları coşmasın.
İyi geceler hepinize.
Kobay Olmak iyidir 8 Yıldır Bir zararını Görmedim . Şu anda kullanan kişi sayısı 21 vds hesabında de test edildi. 0 sorun