Adam 5 ytl ye sinemayami gidebilsin yoksa evine yiyecek tomates felanmi alsin zaten kazandigi surda 500-600 ytl duruma göre ki cogu kiside böyle zar zor gecinebiliyor. Bizim milletimizde zaten ya fakir vardir hic birsey yapamaz yada zengin vardir herseyi yapar.

Ben bu site icindeki illegal konulari savundugumumu belirtmisim buda yeni. Benim saklanacagim bir konu yok. Herhangi bir videoyu örnegin cocuklarimizin oynama dogum günü videosunu bile bir baska sitede yayinlamak yasaktir. Bunuda biliyorsundur umarim. O videonun telif hakkida videoda cekilendedir cocuk veya babasi felan. Hic bir illegal is yapmamissin ya sen simdiye kadar. O zaman kutlarim seni bu sekilde devam et. Umarim bundan sonrada hic bir illegal isin olmaz.

Ben daha fazla yazmiyorum yoksa kötü tartismalara gidebilir cünkü artik atismaya gidiyor. Ben kimseye sahsi bisey yazmadim ama her nedense bana laf geliyor.

Artik millet bisey olsada tartisalim stresimizi atalim diyor sanki. Ben buradaki kimseye laf atmadim sadece düsündüklerimi yazdim. Ama dogru özgür düsünme fikrini söyleme yasagida vardi demi kusura bakmayin unutmusum.