Polimige girmeden tartisalim bu konuyu istersen.
Simdi yapiyorsunuz diyorsun iyi güzel ben indirme linki hic sunmadim ve suana kadar hic film yüklemedim.
Sen hic mi bisey indirmedin mp3 film vs. yada hic internetten film bakmadin herzaman sinemaya gidip parasi veripmi baktin bütün filmlere. Hic kimse cikipta ben hic bir zaman icin illegal bisey yapmadim demesin.
Bu site örnegin, bu sitede hicmi illegal script sunulmuyor. Simdi diyeceksinki üyeler ekliyor site sahibi neyapsin. Ozaman forumda sunulan filmlerde yasak olmamali üyeler ekliyor ne yapabilirim demi.
Site sahibi bu arada kusura bakma amacim sizleri kötülemek karalamak degil sadece dogrulari anlatmaya calisiyorum. Benimde bir formum vardi. Milletin ekledigi konulardan ordanda uyari yedim. Günde 5-10 bin tane mesajimi kim nasil kontrol edebilsin.
Milletin sinemaya gidip film bakmalarini istiyorlarsa bilet fiyatlari cd fiyatlarini düsürsünler. Hem herseye zam zam zam hemde herseyi legal yapin dicekler. Illegal isler olmasa varya kimse sinemaya gidemicek. Gidiyorlar cünkü filmi ordan cekiyorlar
Ben bu isi yapanlardan degilim dedigim gibi film indirmedim yüklemedim cekmedim simdiye kadar. Benim yaptigim sadece kodu kopyalayip yapistirmam olmustur.
Google un kac tane avukati oldugunu bilmiyorum okadar param yok olsaydi zaten AM PEC cikipta tek kelime edemezdi bana.
Kimse sinirlenip küfür hakaret etmesin. Ben sadece kendimce dogrulari yazdim. Internet ortaminda bulunan herkez ama herkez illaki birde olsa illegal ist yapmistir. Yapmadim diyen yalan söyler.