sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

DarkRhyme

Dediğim gibi hakkımı helal etmiyorum.(bu yazıyı okurken tereddütlüydüm ama televizyonda falan da görünce tam olarak emin oldum.)

Ayrıca konuyu okursan haktan-hukuktan bahseden tek kişi benim.Yani dediğimi dini olarak algılama.Hukuksal anlamda konuşuyorum.Yalnız Sayın Yarımağa! n Beyefendi bu yanlışlığı düzeltmenin mümkün olmadığını açıklamış.Eminim bu konunun üzerine ciddi olarak gidenler olacaktır.(gerek protesto olarak gerekse mahkeme önünde)

Bende sınava 2. kere girdim ve emeğin ne demek olduğunu biliyorum.Birileri atıyorum 80 yerine 100 puan aldıysa benden 1 dersi tam yapmış kadar öne geçiyor.

Şu an yine takipteyiz.Göz göre göre haksızlık var.Gerekirse 1-2 ay sonra açıklansın ama doğru biçimde açıklansın....

Kusura bakmayın biraz uzun yazmış olabilirim ama çok bozuldum.Koskoca Devlet böyle hata mı yapar ya

Zaten sınav sonuçlarının açıklanma şeklinden de belli.Sınava girerken milyonlarca kişiden cart parası curt parası alıyorlar adam gibi bir sonuç sitesi yapamıyorlar..

Saygılar

ekleme
Yarımağan "Hesaplama sisteminin azizliğine uğradık. Düzeltilmesi mümkün değil" dedi. ÖSYM'den şok 'hesap hatası' açıklaması haberi - Perşembe, 17 Temmuz 2008 14:05
kardeş çk haklı söylemişsin.Ben olayı anlamadım tüm sınava 2. kez girenler mi 100 aldı yoksa 2.kez giren okul birincileri mi 80 yerine 100 almış ?

İki durumdada çok vahim bu eğitim sistemi eskiden en azından bazılarını elese bile adil'di.Artık liselere şeriat mensuplarıyla özel okul öğrencileri,üniversiteye ise şansı olan giricek.