AM PEC cilere kendi sayfalarindan bir emaillde ben yolladim bakalim ne diyecekler. Google yahoo gibi büyük sitelere bisey yapamiyorlar ya anca kücüklere saldiriyorlar.

Sayin AMPEC yöneticileri;

Milletin sitelerine adandiniz simdilik. Bunlardan biride benim sitem, sizlere su sorum var. Ben sitemdeki bulunan videolardan hic birini kendim veya sitem adina bir baskasina yükletmedim. Genede sizlere göre suc teskil etmis oluyorum ama neden? Ben yüklememisim veya yükletmemisim. Benim yaptigim googlede veya yahooda acik kodlari verilen videolarin kodlarini alip siteme yapistirmaktir ki bunlar google yahoo gibi sitelerde serbesttir ve bu yüzden acik kodlari veriliyor. Hayir serbest degilse neden kodlar verilsin. Peki hadi yasak diyelim neden google ve yahoo sitesine bu videolari silmeleri icin uyari yollamiyorsunuzda kücücük sitelere uyari maili yolluyorsunuz anlamiyorum. Bu gibi sitelerden videolari sildirdiginizda zaten hic bir sitede video calismayacak ki. Sanirim google veya yahoo ya bir uyari mail gönderecek kadarda büyük bir sirket degilsiniz ki adamlara istediginizi yaptiramiyorsunuz diye düsünüyorum. Türkiye Cumhuriyetinde halen düsünce özgürlügü var yoksa bunadami telif hakki yasasi geldi! Bu benim düsüncem ve düsünceme karsilik, sizlerin bir cevabini bekliyorum. Email adresim dogrudur.

BUDA beyazperde.mynet.com da buldugum bir bilgi nekadar dogru bilmiyorum. Afis yayinlamak bile yasak olmus. Türkiyede yasalar iyice azitti ve devamda ediyor.

^^Telif Hakları^^
Merhaba Sinemaseverler.
Sizlerden bir istirhamım olacak.
Sinemanın teknik bilgileri bir yana, sinema adına ve genel telif hakları üzerine bilgisi olan arkadaşların, sinema hususunda koyulmuş telif hakları çizgilerini burada çizmelerini istiyorum.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarla ikili irtibata geçmeyi de yeğlerim.
Lütfen bu konuda bilgisi olanların burada bilgilerini işkembeden sallayarak değilde telif hakları yasasının maddeleri ışığında bu konuya eğilirlerse kendi adıma çok yararlı olacağına inanıyorum.
Özellikle sinema ve hukuk bölümü okuyan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını istiyorum.
Ben fikir olsun diye bir açılım olsun diye bir formda denk geldiğim şu bilgileri sizinle de paylaşmak istiyorum. Doğruluğu hakkında çok emin değilim zira burada ki bilgilere göre afiş yayınlamak dahi yasaklanmış! İşte o bilgiler:

Uygulayıcı Ampec, Filmcilik LTD. STI.'nin ihtarıyla

* Warner Bros Entertainment Inc.
* Twentieth Century Fox Film Corporation
* New Line Productions Inc.
* Metro Goldwyn Mayer Studios Inc.
* Universal City Studios Lllp ve Universal City Studios Productions Lllp.
* Disney Enterprises, Inc
* Tristar Piktures, Inc.
* Paramount Piktures Corporation,
* Orion Piktures Corporation

* Warner Bros A.Ş.
* Özen Film A.Ş.
* Tiglon A.Ş.
* Sony Bmg Musıc Entertaınment Tur.Tic.A.Ş.
* Kenda Film Yapım Dağıtım Tic.San.A.Ş.
* Pra Film Yapım Ve Dağıtım A.Ş.
* Fida Film Yapım Dağıtım Ve Reklamcılık A.Ş.
* Uıp Filmcilik Ve Tic.Ltd.Şti.
* Şantiye Film Prodüksiyon Tic.Ltd.Şti.
* D Yapım Reklamcılık Ve Dağıtım A.Ş.
* Bir Film İth.İhr.Tic.
* Medyavizyon Film Yapım Ve Paz.Ltd.Şti.
* Umut Sanat Filmcilik Ve Tic.Ltd.Şti
* Palermo Görsel Ürünler San.Ve Tic.A.Ş.
* Beşiktaş Kültür Merkezi Ltd.Şti.
* Mıcrosoft Bilgisayar Yazılım Hiz.Ltd.Şti.
* Sony Eurasıa A.S.

- Yukarıdaki firmalara ait olan yada olmayan tüm filmlerin full paylaşımları yasaklanmıştır.

- Hazır bulunan başlıklardaki tüm download linkleri 01/01/2008 tarihine kadar silinmiş duruma gelecektir.

- Bu tarihten itibaren de yeni full film paylaşımları yasaktır.

- Sair firmalara ait filmlerin full izlenme linkleri, video linkleri yada diğer indirme linkleri dahil, dvd & cd kapak resimleri ve hatta tüm telif hakkı içeren donelerin yayınlanmasına yasak getirilmiştir.

Teşekkürler

SF TeAM

Ne Yapabilirim?

- Fragman yayınlayabilirsiniz

- Herhangi bir yabancı filmden görüntüler yayınlayabilirsiniz

- Film hakkında eleştri ve yorum yazabilirsiniz

- Filmin senaristi, oyuncuları, senaryosu vb. konularda bilgi verebilirsiniz.

Ne Yapamam?

- Herhangi bir yabancı filmin full indirme linkini yayınlayamazsınız

- Herhangi bir yabancı filmin "google video, youtube vb." şekilde izlenme linkini yayınlayamazsınız

- Herhangi bir yabancı filmin dvd yada cd kapak resmini koyamazsınız

- Telif hakkı içeren diğer doneleri yayınlayamazsıınnııızz.....