Merhaba.
Rekabetci reklam filtresini kullanmasini biliyorum. Fakat; engellemek cozum degil. Cunku ayni kisiler her gun onlarca domain ile reklam giriyor. Engelle engelle bitmiyor. Su anda siteme baktigimda
www.askyorgunu.info www.askta-metrem.info www.yatakpartneri.info www.sevgilibul.info www.kolye.info www.kaliteliarkadas.info www.yaz-asklari.info
ust kisimdaki reklamlar cikiyor. Bu reklamlar 1 kisiye ait. Onlari engellicem. 2 saat sonra aynı kisi yeni kuponlar girecek, yeni reklamlar cikacak. Yeni url ler engellicem. Her 2 saatte bir sitemde hangi sacma sapan reklamlar cikiyor diye kontrol etmek zorundamiyim ben? Kupon reklamlarin sitelerimde gosterilmesini istemiyorum. Parayla reklam verenler cop site reklami vermiyor. Tek domain reklamı veriyor ve engellemek kolay oluyor. Kuponun sonu yok.
Ben biktim. Madem url'leri bize yazin dediniz. Sizde bikana kadar her gun luzumsuz cikan tum reklam url'lerini size yazacagim ve bu mesajimi foruma ekliyorum. Diger arkadaslarda size yazsinlar. Biz ne cekiyorsak sizde cekin.
Iyi calismalar.