LuGeLaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açın açında adam gibi açın bakın bana
content="mp3kafe.com, e-kart, ekart, okey, tavla, pişti, download, MP3, Turkce MP3, Yabanci Mp3, Tarkan , dudu , ibrahim tatlıses, ibo, sms , free sms , beles , beleş, tarkan dudu , mp3,oyun,şiir,sms,kanald,melodi,müzik,chat,otomobi l,güzel,sözler,kimlik,e-kart,sohbet,sözlük,mobilya,matematik,atatürk,hack, digiturk,komik,resim,siir,wallpaper,araba,üniversi teler,insan kaynakları,logo,Astroloji,Arama,Bedava,Borsa,Chat, Dergiler,Din,Edebiyat,Eğlence,Email,Film,Futbol,Ga zeteler,Güncel,MP3,Oyun,Radyo,Sağlık,SMS,Sözlük,Tu rizm,crack,aşk,download,deprem,sinema,yemek,tarifl eri,türkçe mp3,astroloji,emlak,kanada,telekom,kanal d,kimlik numarası,oyunlar,harita,staj,borsa,hikaye,cep,tele fonu,bedava,cep,melodi,mesaj,arkadaş,hacker,sevgi, cinsellik,diyet,fıkra,bilgisayar,islam,burs,yemek, sayısal loto,resmi gazete,flash,elektronik,ankara,arama motorları,fal,gelinlik,tckimlik,şarkı sözleri,kitap,uydu,bebek,oyun hileleri,kadın,mizah,öğretmen,tarih,nüfus,muzik,ün iversite,kimya,istanbul,telefon rehberi,fizik,izmir,sağlık,cep,gazeteler,resimler, kimlik no,cep,mesaj Guzel, Guzeller, Yakisiklilar, En Guzel, En Yakisikli, En Komik, Resim, Komik Resim, Karikatur, Komik Karikatur, Dunya Haberleri, Haber Resimleri, Unlu Resimleri, Turk Unlu, Yabanci Unlu, Oy Ver, Sec Bakalim, Secim , ask siirler, sevgi, MP3, Turkce MP3, arkadas ariyorum, mesaj panosu, forum, guzellik, moda, Guzel, Guzeller, Yakisiklilar, En Guzel, En Yakisikli, En Komik, Resim, Komik Resim, Karikatur, Komik Karikatur, Dunya Haberleri, Haber Resimleri, Unlu Resimleri, Turk Unlu, Yabanci Unlu, Oy Ver, Sec Bakalimarama motoru, arama motorları, kategorize, kategori, türkçe siteler, web sitesi, siteleri, endüstriyel, ticari, firma, portal, eğlence, arkadaş, arkadaş arama, müzik, tarih, türkiye, turizm, turistik, şehirler, sağlık , hikaye, oyun, chat, bilim, spor, futbol klüpleri, hobi, kadın, erkek, mp3, hastaneler, hastahaneler, ekonomi, gazete, dergi, kitap, eğitim, okul,"
name=Keywords>

evet açınca arkadaşın açtıgı gibi güzel siteler açın ama bu kadar keywords döşemeyi unutmayın..
bunuda yaptıktan sonra bütün aramalarda kesin 1.sıradasınız garanti veriyorum..
çünkü seo number one