Üzmüşsün kendini boş matematik hesapları ile , TCP paketinin headerını değiştirip istediğin IP'ye anlık olarak 300k SYN paketi gönderebilirim . Tabii'kide bunu ADSL üzerinden yapamam . Ama tek bir makina üzerinden ( lütfen yine anlamsız byte , header hesaplamasına girme ) belirtilen paketi sana yada test edebileceğimiz bir yere gönderirim .
Eğer o değeri sıralı olarak göndericek olsam oraya bir değer girmem mantıklı olurmuydu sence ? Ben anlık olarak sana tek makina üzerinden 300.000 paket gönderebilirim . Test etmek istediğin zaman test server IP'sini P.M'le .
TCP'nin mantığı nedir anlamak gerekli bunlar hakkında konuşabilmek için , RAW Soket nedir , TCP / UDP nedir bunlar hakkında bilgi sahibi olmak lazım . Göndereceğim paketleri blocklayabilme şansını düşünmek zaten olaya %50 kayıpla girmek demek . Hele de bunu makina üzerinden yapmak

Yine de konuyu " ben gönderirim , sen göndermezsin " olayına çevirmeyelim . Söyledim ama bunu ispat etmek zorunda da değilim . Sadece özel olarak seninle deneyebiliriz.
bahsettiğin sistem juno ise o da dediğin mantığıa yakın çalışıyor sallamasyon iplerle sürekli syn istek gönderiyor ve ortalama 60-80 mbit hat şişirebiliyor yinede seninki farklı birşey ise pm ile ip adresini atıyorum bi denersen sevinirim