Konuyu google indexlemiş ordan gördüm iletişim sayfası olayı tam bir aziz nesinlik sayfayı çalmış bari numaraları değiştir deme.

******'nun olaya zaten yapcak yorumum yok.

Aktif bilişim referans olayına gelince benim için herhangi bir sorun yok isterse tüm referansları Ali kendi sitesine yazabilir kaldırmasını söledim fakat o dönemde yapılduığı için tutmak istediğini söyledi bende birsey demedim bunca yıllık hukukumuz var sonucta.

Onları sitesine koymasının bana bir zararı yok ama kendisine var gecen bir mail gelmiş ne muhabbetse bu acar pansyon olayından referanslar hem aktif bilişimde hem sizde yer alıyor bu nasıl oluyor anlamadım acıklarmısınız diye yazmıs biri mail de.

Bende aktif bilişimi suanki sahibi ali yılmaz la ortak kurduğumuzu daha sonra faaliyet alanlarımız farklı oldugu için ayrıldığımızı siteyi benim yaptığımı bizim sunucularımızda barındığını belirttim.

Tabi burda zarar gören ali oluyor siteyi referanslara yazıyor fakat sitenin en altında baska isim yazıyor.Çoluk cocugun yaptıgı gibi sagdan soldan siteleri alıp referanslara yazmış oluyor.

Kimse bilmez ki aktif bilişim nasıl kurulmuş nasıl yapılmış tasarım kimin zamanında yapılmış.Dediğim gibi benim için bir sorun yok yazsın ama kendi zararına olucaktır tabi onuda kendisi düşünsün kendi karar versin.

Hayat güzel havalar sıcak biraz tatil yapın su yolunu bulur nasılsa dert etmeyin.