Sen bazı şeyleri ya iyi araştırmıyorsun yada okumamazlıktan geliyorsun.
O diğer dediğin firma Ahmet Çalışkandır.
Eski adı sistem bilgisayar ve internet hizmetleri
Yeni adı ise Noktavis İnternet Teknolojileri
Ayrıca Özel idare iş hanına gidersen denizlide 2.ci katta görebilirsin
Tüm resmi evrak ve prosedürleri tamamdır ve faaliyet belgesi beklemektedir.
Gidip çayını içersen görürsün zaten
İsteyen herkes gelip görebilir ufukta tekrar gelicek işallah ziyarete.
Ufuk'un söylediklerine ek olarak, siz hangi "tostçu"da Noktavis.com'daki gibi özenenilerek hazırlanmış şık tasarımlı bir site gördünüz?
Tşkler Keremcim iyi birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem amacım sizi kötülemek değil sadece internette birisine güvenmek için seçilen kriterlerin yeterli olmadığını belirtmek için söyledim. Kime sorulursa sorulsun tüm evraklar hazır faaliyet belgesinin başvurusunu yaptık telekom işi ağırdan alıyor belge bekliyoruz diyor...
güvenmek zor.
Denizli'de yaşamayan birisinin de sizi kontrol etmesi zor örneğin
Denizli'de değil Türkiye'nin her yerinde sizin tanıdıklarınız kadar tanımadığınız bir o kadar bu işi yapan insanlarda var.Herkesin herkesi tanıması zor.
Herkes takmış yok vergi levhası yok faaliyet belgesi yok bilmenne.
Biz bu işe girdiğimizde ne vergi levhamız vardı ne belgemiz ne başka birşeyimiz.Ama biz kimseyi magdur etmedik zora sokmadık hakkınız yemedik.
Şimdi vergi levhamız olunca ne değişicek yani faaliyet belgesi aldığımızda ne olucak bu adam dolandırmaz mı olucak.
Artık bunları geçmemiz lazım biz cok sahte vergi levhası yapanları üçkağıtla com.tr alıp insanları dolandıranları gördük.
Yani önemli olan insanın kişiliğidir burda 100 tane bu işi yapan insan varsa içinden 10 tanesi yada 15 tanesi adam gibi adamdır.
Kimisi bilip bilmeden işe girmiştir kimisi bu işi meslek olarak değil harçlığım çıksın diye yapar kimiside kendilerinin dediği gibi ben bu işi para için değil zevk için yapıyorum diyenler var.
Kısacası herkesin aklı var fikri var bunları düşünemiyorsa bir insandan hizmet alırken zaten bizden değilde bu işi bilmiyen insanlardan hizmet alsın ben ona bişey demem deneye deneye sağlam bir sey bulur.
Sözlerim konuda yazanlara değil geneldir.Herkes okuyup bir düşünsün belki birseyleri anlatabilmişimdir.