tonyalimurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar tonyaligenclik benim arkadaşım ve benim adıma buraya konu açtı.. Evet hosting arıyorum ve tonyaligenclik n açtığı konuyu ben dzenlemiştim.. Aradığım özellikler o mesjda mevcuttur.. trwebhosting ile deneme süresindeyim yalnız kendilerinin de söylediği gibi Fso da sıkıntılar yaşıyorum.. Aslında sorunu dünden beri araştırdım sorun fso bileşeninin yüklü olmamsı değil.. Zaten windows sunucularda Fso default olarak geliyrmuş.. Sorun sunucunun default codepage ayarında.. ben sitemi 1252 olarak kullandım bugüne kadar.. Şimdi iste sorunlu olan sayfanın düzgün çalışabilmesi için sitenin codepage değerini 1254 yapmam gerekiyor.. Fakat 1254 yapınca da sitenin diğer yazı karakterleri bozuluyor ve sorunlu olan sayfanında bi kısmı düzeliyor.. Kısacası net bir çözüm bulamadık ama inşallah buluruz.. Zannımca sunucuda yapılması gereken bir ayar var diye düşünüyorum ama bu ayar bana göre uyarlanırsa diğer siteler sorun yaşar mı bilemiyorum.. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim..
Sanırım siz daha önceki yayınladığınız hosting ingilizce işletim sistemi idi. Şu an TRWEB Ali Bey'in işletim sistemi Türkçe ise bu sorunun çıkması çok normal.

Eğer sorunu görüntülü olarak iletirseniz yardımcı olabiliriz.