GormYa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Eğer paket boyutunu min. 7 bayt hesaplarsak elinde 2.100.000 bayt eder. TCP başlıklarını da eklersen (%20 civarında) eder sana toplam 2.520.000 bayt = 2460kb. paket boyutunuz var. Yani normal şartlarda sadece 1 baytlık ping çekmek istesek ve makina unsurunu gene saymazsak 70mbps civarında upload hızı olan internet gerekecektir. Hadi bunlar da var sende zaten tek ip'den aynı anda 300.000 paket gönderirsen kafadan işe yaramaz çünkü firewall ortalama 5.000 pakette seni engelleyecektir, yani bu kadar hesaplamayı da boşa yaptım

Bir de şu var senin 300.000 paketi aynı anda gönderemeyeceğini herkes biliyor 300.000 paketi sırayla gönderirsin (normal bir makina saniyede 2000 istek) o da hem sırayla olduğundan hem de aynı ip üzerinden olduğundan gene işe yaramaz.

Dip not: Adsl için otomatik ip değiştirme süresi 7 saniyedir.
Üzmüşsün kendini boş matematik hesapları ile , TCP paketinin headerını değiştirip istediğin IP'ye anlık olarak 300k SYN paketi gönderebilirim . Tabii'kide bunu ADSL üzerinden yapamam . Ama tek bir makina üzerinden ( lütfen yine anlamsız byte , header hesaplamasına girme ) belirtilen paketi sana yada test edebileceğimiz bir yere gönderirim .

Eğer o değeri sıralı olarak göndericek olsam oraya bir değer girmem mantıklı olurmuydu sence ? Ben anlık olarak sana tek makina üzerinden 300.000 paket gönderebilirim . Test etmek istediğin zaman test server IP'sini P.M'le .

TCP'nin mantığı nedir anlamak gerekli bunlar hakkında konuşabilmek için , RAW Soket nedir , TCP / UDP nedir bunlar hakkında bilgi sahibi olmak lazım . Göndereceğim paketleri blocklayabilme şansını düşünmek zaten olaya %50 kayıpla girmek demek . Hele de bunu makina üzerinden yapmak

Yine de konuyu " ben gönderirim , sen göndermezsin " olayına çevirmeyelim . Söyledim ama bunu ispat etmek zorunda da değilim . Sadece özel olarak seninle deneyebiliriz.