Merhabalar Arkadaşlar GeniusTurkish Arkadaşın Araştırmasına diceğim yok o araştırmayı bende yaptım ama suçlamadan önce benimle görüşseniz çok daha iyi olurdu bu konuda açıkcası biraz kırıldım sonuçta biz ekmek parası kazanıyoruz bu işten yani böyle suçlama yaparak hiç iyi yapmıyorsun arkadaşım neyse şimdi gelelim hack meselesine o konuda biraz sıkıntı çektik nedeninide size açıklayayım şimdi ben hesap açtığım kişilere bir şifre veriyorum kolaylık olsun diye aynı şifre veriyorum ama açtıktan sonra kullanıcılara değiştrmesi konusunda uyarıyorum kimisi değiştiriyor kimisi değiştirmiyor bunu anlayan bi hackerde ki ben bu hackerı yakaladım siteleri şifreyi deneyerek ftpsine girip index atmış aptal hacker benim bayimden host almış attığı indexe msn adresini yazmış
mertcesur@deadproje.com diye whois çektim benim bayin den almış bende bayimi uyardım ve sitesini kapattım hacklenen site sahipleri benimle irtibata geçti ve hepside şifresi ben açtığım şekilde kalmış değiştirmemişler bu nedenle hacklendi siteleri bu çocuğuda buldum isterseniz telefonunu adresini ve msn adresinide verebilirim çocuk 14 yaşında istanbulda oturuyor bende bu işin peşindeyim bana yapılan zararı karşılıcak lütfen sizde dinlemeden anlamadan suçlama yapmayınız