Paul Sr adlı üyeden alıntı:
bu ülkenin gençliği ne yazık ki "Kurtlar Vadisi Milliyetçisi" oldu.
Damarıma bastın be hoca...

Sana birşey diyeyim mi üstad bir kaç ay evvel bu polat denilen adamın ajansını aradım dedimki mail adresi varmı yok dediler buraya atın biz ulaştırırz vs. Mail adresini yada telefonunu bulursam bir çift sözüm olacak bu herife...

Arkadaş ortamımızda espirisi bile oluyor artık perşembe akşamları sokalar ne kadar güvenli diye ama traji komik olan o ki ya cuma sabahı hangi durumdayız bıçağı tabancayı eline alan sokakta omuz ata ata dolaşıyorlar bu ülkede lugatımızda olmayan kelimeler ürtiyorlar... Dünde D & R da gördüm kitabı çıkmış aman allahım siyah beyaz baskı ve içi o salakça sözlerle ve reimlerle dolu... Bir gençlik yetişiyor ama kayıp birt gençlik yetişiyor farkında değiliz. Yine evvelden bu konuyu sevdiğim tarih hocası ile tartışıyorum dediği söz aynen şu oluyor bana "bu kuşağı yok sayacağız" dedim hocam tama yok sayalım da am bu kuşak benimle birlikte geliyor alttan altan ve onlarla yaşlanacağım nasıl yok sayacağız diyorum ve cevabını ne yazık ki alamıyorum... Velhasıl ben Türkiye adına Tv deki "Kurtlar vadisinden, Hayvanlar çiftliğinden, Semra'dan , Biri bizi gagalıyordan... " Korkuyorum üstad...