ya kardeş paralı hostlardanda burnum yandı bıde sponsorda deneyelim dedik oda fos cıktı ne yapıyım sen sole parayla alıyom site 1 gun acık 1 gun kapalı sponsor alıyorum yedek kacırıyor bu nette hep kotulere mı? raslıyorum ben acaba ?
paranı verip hizmet almadıysan, insan düşünür bedava nasıl hizmet alır değil mi? Bu mesaj pek inandırıcı gelmedi ya.
Eğer projene güveniyorsan fedakarlık yapacaksın. gidip en iyi yerlerden alacaksın. şuan benim gözümde radore ve sadecehosting iyi denilebilecek türk firmalar. elbette bunlardan daha iyileride vardır ama ben şayet bu firmalar ile gözüm kapalı çalışırım.
sponsor olan arkadaşın açıklaması gayet mantıklı ama ne kadar doğrudur bilemeyiz. bu tip sorunları öncelikle kendi aranızda çözmeye çaışsanız her iki tarafta rezil olmaktan kurtulur. Açıkça, kötülenen kişi iş alımı yavaşlar, kötüleyen kişiyede parası ile bile olsa hizmet vermekten kaçınırlar. iki gün sonra olur ya bir durum sözkonusu olduğunda bende kötülenirmiyim acaba dinlenmeden diye düşünür.
agresif olmayalım lütfen. önce oturup insan gibi konuşmayı, anlaşmayı deneyelim.