arkadaşlar buraya bununla beraber 3 üncü konum oldu ve her konu açışımda bir arkadaş aldım senden kardeş diyor ve gidiyor ama alan yok bide konuya alınmıştır felan yazılıyor bende yalancı durumuna düşmemek için bişey yazamıyorum öyle kaldı elimde eğer adana mersin ve tarsus bölgesinde lisansı isteyen var ise yüz yüze görüşüp alışverişi tamamlayabiliriz lisansı burdan holyboy isimli daha önce moderatör olan bir arkadaştan aldım ve hala onun üzerine kayıtlı lisans holyboy bana lisansın sadece kullanıcı adı ve şifresini verdi başka bişey vermedi bende aynı şekilde satmak istiyorum gizli soru felan bilmiyorum kendiside unutmuş zaten sordum gerekirse kendisi ile alacak olan vatandaşı görüştürebilirim saolsun arkadaşım çok anlayışlı herzaman ararım kendisini ve her arayışımdada herzaman yardımcı oldu oda kötü bir insan değildir 1 yıldan fazladır lisans elimde aceleside yok nezaman alıcı çıkarsa ozaman satılır yani
Lisans durumu
Güncellemesi bitmiştir...
fiyat olarak : 100 ytl istiyorum
Yapı Kredi eft veya ptt havale ile ödeme yapılabilir
Önemli Not: arkadaşlar kimse bana önce lisans bilgilerini ver sonra sana parasını verim demesin ve benim satış yaptığım birçok konu var isterlerse onlara msn üzerinden referanslı konularımı gösterebilirim
iletişim için :
by_master@oyun-deposu.com adresinden ulaşabilirsiniz