Arkadaşlar konuya cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
Bu konuyu açmamış olsaydım büyük ihtimal HP alacaktım ama iyiki almamışım.
Toshiba Satellite A300/A300D marka bilgisayarı 1.800 YTL'ye aldım.
Yalnız bu modele internetten bakayım dedim hiç bir yerde yok hakkında sadece tanıtım yazıları var. işin kötü tarafı bilgisayarı almak için Bursa'ya gitmek zorundaydım Bursa'yı pek fazla bilmediğim için sadece 4 mağaza gezdim Vatan Bilgisayar, Bimeks, Teknolojix ve Gold. Vatan Bilgisayarın İş bankası ile anlaşması dolduğu için taksit değil tek çekim yapıyorlarmış orada daha modellere bile bakamadan çıkmak zorunda kaldım.Daha sonra Teknolojix'e gittim orasıda Dizüstü bilgisayarların yanında klima veriyormuş adam klima istemiyorum diyorum ama 500 ytllik klima bunu alırsanız daha karlı olur diye diye zorla klima satacaktı nerdeyse. Bimekste de kampanyalı olan modeller hep düşük özellikli modellerdi sonunda isteme istemeye Gold'a gittim bilgisayarın fiyatı normalde 1900 falan gibi bir fiyattı. Biraz sohbetten sonra bir baktım fiyat 1800 olmuş aradığım özellikleride hayli hayli karşılıyordu bilgisayar bende oradan alıp terminale doğru yol aldım. Eve geleli daha 1 saat oldu.
Bilgisayarın kurulumu yapan arkadaşlarla orada biraz sohbet ettik bana Toshiba alarak en iyisini yapmışsın dediler. Geçen gün sattığımız bir HP marka Dizüstü daha haftası dolmadan ısınma problemi var diye geri gelmiş..
Birde sanırım söyle birşey var diğer hiçbir marka kurtarma Cdsi falan vermiyor ama Toshiba veriyor.