roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okey - tavla -bilardo vs linklerindeki ikonlar Oyun ve Sohbet Dünyası - Gamyun.Net adresinden çalıntı, düzeltin bence.
buraya boyle ms jyolluyorsunuz. Bana pm ile boyle bir msj yolluyorsunuz.
okey tavla batak bilardo ikonlarını bizim siteden araklamışsınız
birde koaka.com'un sistem düzgün çalışmaz şuanda çalışmadığı üzere...
gamyun.net'e yönlendirebilirsiniz oyunları
Oyun ve Sohbet Dünyası - Gamyun.Net
adresini kullanabilirsiniz.
Hem hırsızlıkla sucluyorsunuz hemde kaoka.com yerine kendi sitenize oyunları yonlendimemi istiyorsunuz. Önclikle konuşma üslübunuzda iş yok. Hırsızlıkla sucladıgınız siteden birde oyunlarımı yonlendirmenizi istiyorsunuz komiksiniz.
Birde tasarımı ben yapmadıgım icin tasarımı yapan ark. iconları nerden aldı onun takibinimi yapıcam. Sadece bu ikonları bizmi kullanıyoruz dersiniz. Derdiniz iconsa kolay. öyle kabalaşmanıza gerek yok... Arkadaşlar başka arakladıgımız grafik varsa grafige o sitenin linklerinide vereyim. yok mu ?

Cash arkadaşım
Yoruma siteyle alakalı olan yerden başladım neyse sorun değil.Dilediğin gibi yorumlar duyman dileğiyle.Umarım bundan sonraki projende Dünyanın en iyi arama motoru olur(ilgi çeksin diye yani)

Demissin. Herkes iyiyi hedefleyip birseyler yapmak ister. Sen 2-3 planda kalacak siteler yapmak istiyorsan bilemem ben yapacaklarım arasında en iyiyi hedeflerim bunu sorun ediyorsan yorum yok.