Ben yıllardır bilgisayarcılık yapıyorum İstanbul Perpa olsun Mersin'de olsun bunlar benim görüşümdür bu şekil cevap vermenize gerek yok saydığınız tüm bilgisayarları denedim içindeki parçaların nereden olduklarını biliyorum 1,5 senede Carefourda teknosada görev yaptım 2-3 senedir başka işlerle uğraşıyorum bildiğim kadarını yazdım

casper i övmedim seçeneklerde olabilir dedim casper in diğer kasa modelleri evet çok ses çıkarıyor ama son yaptıkları

dokunmatik reklamlı olan bilgisayarları bilmiyorum inceledinizmi ? ben bunları incelediğim için konuşuyorum nirvana modeli gerçekten iyi bir model

siz anlamıyorsunuz ezbere konuşuyorsunuz sen çok mu anladığını sanıyorsun herkes kendi pc sini övüyor ben geçmişten bir teknisyen olarak önüme gelen bilgisayarları açıpta bakıyorum

hp + sony + toshiba + packard bell + casper bunlar % 100 sürekli kullandığım bilgisayarlar aralarında değerlendirme yaptım asus markasını çok övüyorlar evet genellikle kasalı bilgisayarlarda parçaları falan hem kolay bulunuyor hem sağlam mersinde Pes Etme cafe ye asusları kurmuştuk iyilerdi...

bilmişlik taslamayında kendi fikirlerinizi söyleyin ben sizin görüşlerinize ters yada saygısızca cevap vermiyorum

sizler kadar iyi webmaster değilimdir buna inanırım yeni başladım ama bilgisayar konusunda öyle diyemem

ben packard bell ide kardeşine alacağı için okadar anlattım online bir oyunu paylaşımsız 512 ekran kartı ıle oynamak 2048 ram ile tv de oynamaktan farksız kı 1024 ram da bile bu lafımın arkasındayım ben çalşırken teknosada packard bell yoktu piyasada ama şimdi baya iyi oldugunu soylerım

burda kaos arkadaş fikir istemiş ben ona verdim size değil

ayrıca Dell markasıda çok ahım şahım değil onuda elesen bişey olmaz
--------------------------------------------------------------------

Ama her zaman elektronikte bir numara SONY diyorum ama kardeşine alacaksın hem sony nın parçaları o bu destegı az garantılı alsan bıle...

LCD Tv m PS3 PS2 DVD ve hatta pillerim bile sonydir++++++++++duraceldir ve sadece pc m değildir oda anlattıgım nedenlerdir.