GosuNinja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adamların 100 milyon insanı var 4 senede de olur 1 senedede olur , 4 senede teknolojiyi alt ust edecek kadar zeki insanlar adamlarda hırs var , 5-6 yasındaki cocuklara hirosimayı gosterip amerikaya karşi kinle donatıyorlar , senin resmi olmadığını anayasalarında olmadığını ispatlayacak bir kaynağın var mı ? Resmi olmasaydı adı ORDU olmazdı , ıraktaki peşmergelere ORDU demiyorlardı.
"Japonya Anayasa'nın 9'uncu maddesine göre ülke uluslararası anlaşmazlıkların çözülmesi için savaş ilan etmekten men edildi. Ayrıca anayasada "Deniz, kara ve hava güçleri kurulamaz" maddesi yer alıyor. Hükümetinin değişiklik tasarısı kabul edilirse, Japonya'da deniz, hava ve kara kuvvetleri kurulabilecek. Ülkede hali hazırda 240 bin askerlik 'Savunma Gücü' bulunuyor. Ancak bu bir ordu değil."

buyur kardeşim burda yazıyor.fakat sen 1 senede bile ordu olur demişsin.ordu ne kadar zor birşey biliyor msun.100 yıl önceki japon ordusundan geriye hiçbir şey kalmadı.yeniden tohumlanmak çok zor.Diğer ülkere bak yıllarca ordularını geliştirmeye çalışıyorlar ama hala eksikleri var.1 yılda ordu mu olur (: