Arkadaşlar yeni gördüm topiciği.
Tüm MSN logları elimde mevcuttur.

Arkadaşa sponsor olup, alanını vs.. açtım üstüne üstlük tüm gecemi harcayarak bozuk olan yedeklerini tek tek ayıklayıp çalıştırdım. Buda olmadı ertesi gün tekrar geldi başka bir yedek yüklememi istedi bunuda yaptım hiç bir karşılık beklemeden. Sonra sağol felan senden başkası çalıştıramadı felan sorun değil dedim. Sonra aradan 5gün geçti, arkadaş DNS'leri başka yere almış, dedim o kadar ugraştım senin için neden alıyorsun kullan dedim, ardından kendi yönlenmiş dedi. Nasıl yönlenir felan kendi aradan 10dk geçti. Arkadaş yönlendirmiş durumuna getirdi. Bu durumu görünce yedeklerini e-mail adresine yolladım. Sunucumdan da sildim arkadaşın hostingini. Yolladığım e-mail'in mx ayarları yapılı olmadığı için bana hata e-maili olarak geri dönmüş. Tekrar bilgilendirme e-maili attım oda aynı şekilde geri döndü. 100 kişilik bir DB ile iş yapacak olsam buralarda durmam. Artı olarak DB'lerini kullandığımı iddaa ediyorsan buyur göster.

Artı olarak neden MSN'den yedeklerini yollamadın diye düşünenler olabilir. Arkadaş küfür etmekten başka birşey bilmiyor MSN adresimde böyle kişileri tutacak bir kişi değilim.

Saygılarımla.