eke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya dahil olmayı istemiyordum fakat son yazdığınız mesajdaki şu cümleniz dikkatimi çekti ,

" ben senin kadar bilmiyorum değilmi firmaya gitmeyi? "

İlk mesajınıza baktımda, fatura istiyoruz yazmışsınız. Fatura istiyorsanız neden forumlarda gezip konu açıp böyle büyük bir sistemi yazdırmaya çalışıyorsunuz ?
Verilen tekliflere asgari ücret, amele kaç liraya çalışıyor muhabbeti yapıyorsunuz.

Her işin bir piyasası vardır ve burada verilen tekliflere , teklif veren kişilere saygı duymak zorundasınız çünkü konuyu kendiniz açmış kendiniz ilan vermişsiniz.

Böyle büyük bir sistemin tek kişi tarafından yazılıp size sunulabileceğini düşünüyorsanız da burada boş yere vakit kaybetmişsiniz , kaybediyorsunuz.

kardeşim adama hep ukalalık edildi sadece ondan takip ediyorum bu konuyu ya ister yaparsın ister yapmassın kardeşim.dediği gibi türkiyede kac tane üniversite okuyan insan var bilmiyormuş gibi konuşmayın.o adamlar ailesinden zorrrlaaaa anca 400 500 belkı aldıgı parayla gecınmeye calısıyor noluyor para yetmiyor.para yetmeyınce iş yapması lazım 2 tane pro kod yazan iki öğrenci birleşse 2 ay da bitirse kopyada kullanarak.alıcının belirttiği gibi.aylık 750 lira kalır yani 2 ayda 1.500 ytl kalır bi öğrenciye buda onun bileceği bi iş.burası türkiye öyle 20 bın oraya 20 bın buraya diyemezsin.çünki öyle kolay para değil bunlar .umarım bi ders çıkarmışsınızdır.size uyuyorsa pm atın adama adam 3 verebilirim diyor bu kadar param var diyor belkide sizeneeeee kardeşim sizene hey allahım ya.adamın 3 bın ytl sı varsa 20 bın nasıl versın.razı olan varsa yapsın yada daha önceden buna benzer birşey olan varsa editler satar.

Bu arada - rep de atan var fikirlerini rep olarak değilde fikir olarak açıklasa daha iyi olur.hangi amele attıysa işlememiş repi küçük.