yokyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel insan düzgün bir konuşma üslubunu senden mi öğrenecem ben ünv okudum senin hayal bile edemeyeceğin ortamlara girdim seninle muhattab bile olmayacak insanlarla sohbet ettim benim selamımın girdiği yere senin burnun bile giremez. Ben bu devletin 1000 çocuğuna her sene karne veriyorum notlarını giriyorum öss kayıtlarını yapıyorum milli eğitime öğrencilerin tam bilgilerini yolluyorum okulun 100 küsür bilgisayarının teknik desteğini veriyorum sen kimsinde benim kazandığım paraya haram para diyosun karakteri gelişmemiş milletin konumunda gözü olan şarlatan. Sen git kendi kulvarında yarış benim sitemede karışma işimede senin ne yaşın yeter ne kariyerin yeter nede bilgin yeter beni sorgulamaya sen git ismi a ile başlayan 10 öğrencinin listesini çıkaran sql sorgusunu çalıştır. Kendi geleceğini düşün ben kendimi kurtarmışım mesleğimi kazanmışım okulumu okumuşum. hadi canım benim işine bak gözününü önüne bakta birilerinin bi işine yara belki devletinde işine yararsın bigün alır seni ama sanmıyorum. Yinede uğraş ben referans olurum
Ahah, ben de tam iki tane 4 yıllık senin yanına yaklaşamayacağın üniversite okumuşum. Senin sohbet ortamına burnumu değil ceketimi bile sokmam. Önce cümlelerin nerede başlıyor nerede biyitor buna karar ver. Arada nokta (.) kullan, bilelim hangi cümlen nerde bitmiş. Ben senin o devletinin en üst makamındaki kişiye senelerdir hizmet sunuyorum. Eğer hiyerarşiyi biliyorsan hangi kişi olduğunu çıkarırsın. Evet evet sizin mahallenin muhtarı. Senin yaşına da bu saatten sonra geri dönemem, yani haklısın erişim engellendi. "Access Denied."

SQL cümlelerimden bir demet sunayımda ismi A ile başlayanlar mı yoksa Ö ile başlayanlar mı çıkıyor gör. Buradaki Ö harfi bir hayvan ismi. Anlayan anladı.

Alıntı
SELECT CONCAT(il ,' ' , ilce) as memursanabu , il,ilce,semt,portfoyhakkinda,islemtipi,MATCH (il,ilce,semt,adres,portfoyhakkinda,islemtipi) AGAINST ('ca*' in boolean mode ) as skor FROM portfoyler WHERE MATCH (il,ilce,semt,portfoyhakkinda,islemtipi) AGAINST ('ca*' IN BOOLEAN MODE ) order by skor desc limit 0,10;