kitapalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletimin memuru, saygınlığı böyle mesajlar yazarak kazanamazsın. Sen hesap sormuyorsun, sana söylenen doğrulara inanmak istemiyorsun. Sen sana birşeyler öğreten herkese laf atma yarışındasın. Ben beynimin % 3 ünü kullanıyorum evet, ama sen o beyni boşa taşıyorsun. Benim vergilerimle cebin para görüyor. Ayrıca sen bilinçli tüketici değilsin, sen bilinci yerinde olmayan tüketicisin. Mesela şu an benim ve buradaki arkadaşların vaktimi tüketiyorsun. Eğer bir sitene üç beş kuruş para ayıramıyor, getirisi yok ki diyorsan. Devlet seni hemen kapı dışarı etmeli. Sen de hiçbir işe yaramıyorsun ama senin cebine para koyuyor, hatta saygı(!) kazandırıyor. Sanma ki birileri şikayet ettiğin kişiyi savunup sana ters cevaplar veriyor. Aksine ikinizin de hataları vardır ama senin üslupla ilgili sorunların var, bilgisizliğini ortaya atmaya can atışın bizi sana saygı duyma yönünde negatif etkiliyor.
Hadi gençler siz daima eğlenin, devletimin memuruna da saygı gösterin. Eğlenceyi de dozunda bırakın, mesela bugün durun yarın devam edin.

Güzel insan düzgün bir konuşma üslubunu senden mi öğrenecem ben ünv okudum senin hayal bile edemeyeceğin ortamlara girdim seninle muhattab bile olmayacak insanlarla sohbet ettim benim selamımın girdiği yere senin burnun bile giremez. Ben bu devletin 1000 çocuğuna her sene karne veriyorum notlarını giriyorum öss kayıtlarını yapıyorum milli eğitime öğrencilerin tam bilgilerini yolluyorum okulun 100 küsür bilgisayarının teknik desteğini veriyorum sen kimsinde benim kazandığım paraya haram para diyosun karakteri gelişmemiş milletin konumunda gözü olan şarlatan. Sen git kendi kulvarında yarış benim sitemede karışma işimede senin ne yaşın yeter ne kariyerin yeter nede bilgin yeter beni sorgulamaya sen git ismi a ile başlayan 10 öğrencinin listesini çıkaran sql sorgusunu çalıştır. Kendi geleceğini düşün ben kendimi kurtarmışım mesleğimi kazanmışım okulumu okumuşum. hadi canım benim işine bak gözününü önüne bakta birilerinin bi işine yara belki devletinde işine yararsın bigün alır seni ama sanmıyorum. Yinede uğraş ben referans olurum