Ne yani sen o okulu okudun bitirdin diye şimdi kimse senin tahsilinden aşağı biri bişi yazmasınmı yorum yapmasınmı ?
E bende 4 Senelik bölüm okudum. Şu an 2. Ünv. 1. Sınıfındayım o zaman benim yazımdan sonra konuşma. Biliyorumki o tahsilsiz deyip geçtiğin adamların %80 i senden daha iyi anlıyordur. O kadar sene okumakla bu işin üstadı bu işin işleyişini anlamak değildir. Sana bellirli bir izin vermiştir hostcun ve sen bunu aştıysan demekki kapamıştır. Ödeme yaparkene geri ödeme şeklini konuştunuzmu ? Ne kadar sürede, ne gibi durumlarda ödeme yapılıyor ?
Yada Hizmet devam ediyor sadece o script içinmi izin verilmiyor ? Bunları konuştunmu? R10 da R10 hemen bir dünya firmayı suçlayın. Sen biraz subjektif olda yaptığın hataları gör.
Kimse subjektif değil sen olayı kendine göre yorumluyorsun, buradaki adamların hiç biri bende dahil o firma ile alakamız yok.
İstersen 30 sene oku benim kadar bilgi sahibi olamazsın. Bilgisayar olayında sınır yoktur tecrübe vardır o kadar çok tecrübem var ki yaptığım bilgisayar kurduğum bilgisayar sattığım bilgisayar sayısını ben bile hatırlamıyorum ama günde 230 bilgisayar kurulumu teslimatı kalite kontrolü rekorum var onuda söyleyim. 4 Senelik kazanmışsın düz liseden çıkıyosun matematik öğrenip giriyosun 4 seneliğe ben okuldada çalıştım liselerde usta öğreticilik yaptım bilgisyar öğretmenlerine ders verdim arkadaşım bize burda Cv yazdırma yani beni tanıyan tanıyo.
Neyse Bana verdiği %bilmemkaçlık Cpu kullanma iznini aşıyo benim sitem 1K hitle bile demekki bu hostta bir kalite problemi var öyle değilmi? bana Kebir kullanmıyorum ama haksızsın diyemezsin kullan daha sonra gel haksızsın de Oke.. Ben kullanmayanlara kullanmasınlar diye yazıyorum sen kullanmadığın halde kullansınlar diyosun çok iyi diyosan kendin kullan diyorum bende.4000 tane hostu tek makinada yapmak zorundalar mı bu kadar mı paragözler 1000 tane yapsalarda karşılar onun giderini. Lütfen böyle gözü doymayan hostcuları haklı çıkarmaya çalışmayın. 4000 tane hostum bir makinada dedi mi bana?? Böyle mantıksızlık olmaz yeterli açıklamayı yapmadan al parayı ver İd pass bu iş böyle olmaz !!