bence mantıksız bir bulandırma haraketi
10 müşteri gelse 2300$ yapar, 50 mbit maliyeti zaten o kadar.
50 mbit kullanacak müşteriye hiç mi ek hizmet vermeyecekler? switch'i firewall'ı router'ı ıvırı zıvırı. 1 mikrotik ile olacak iş değil bu, bu tarz düşük fiyatlar iş bilmeyen adamların yaptıkları saçma sapan iş mantıklarından kaynaklanıyor.
veya
10 kişi 5 mbit satın alır, ama biz 50 mbit değil, 20 mbit verir nasıl olsa tam kullandırmayız diye düşünerek bol keseden sallıyorlardır.
her 2 si de saçma sapan bir iş mantığı.
türk telekomdan 1 Gbit bağlantı alırsanız 5 mbit'in maliyeti 200 YTL olur, elektrik parası soğutma kira personel kıl tüy masrafı hariç. bu tarz en az 1000 tane müşteriniz olsa bile kar yapma şansınız olmaz.
ilkokul matematiği bile bilmiyor musunuz. toplama çıkarma yapın yeter.
bende zaten bu yüzden şaşırıyorum bu adamların hiçmi giderleri yok nasıl bukadar bağlantıyı bu fiyata veriyorlar diyorum yakında iste gidecem görüşecem bir çok dc gezecem bakalım hangisi mantıklı gelirse çünkü çuan ki çalıştığım dc ye verdiğim para ile bu dcden(veya buna benzer 1-2 dc daha var) 10mbit hat alıyorum üstüne cebime para bile kalıyor ama ne biliyim havuz sisteminden korkuyorum bende