Ben Yenimahalle Teknik lisesi bilgisayar yazılım bölümü ve Kırıkkale Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okumuş bir insanım tahsiline bakarak konuş ve anlamıyosun bilmemne diye insanları küçümsemeye çalışma benim aldığım eğitimi aldıktan sonra konuş 10 senedir bilgisayar sektöründeyim ve her türlüsünü gördüm bu işlerin.

yaw kardeşim bir sorguyu 5 kişi aynı anda yapıyoruz site kapanıyor şu anda 150 tane mail var mailboxta sadece 10 dkda gelen mail bu ve hala gelmekte site kapalı 10dkya açılır bekliyorum açılmasını rezalet değilde ney bu !!!

Tehdit diye algıladığın cümleyi bi daha oku istersen ilkokul bile okumamış çocuk anlar o lafı kendi başına gelmeyince anlamaz insan bi olayı o yüzden söylenmş bir cümle tehdit edipte sizin sitenizide kapatırım kebirin sadakat serverını patlatırım zafer serverını çökertirim mi diyoruz ?? Tehdit böyle olur aslada kimsenin ekmeğiyle oynamam zaten daha 2 gün önce bir serverları gitti o yüzden 6 saat kapandık ertesi gün 12 saat kapandık. Paramızı istemekte haksızmıyız şimdi yani Çöpe mi atalım paramızı o kadar çok seviyosan kebirden bir hosting al o zaman anlarsın demek istediğimi ben kebir almam diyosanda kalitesizliğini kabul etmişsin demektir sabahtan beri kendiniz kebirhostu kötülüyosunuz haberiniz yok. 3 kuruşa 5 köfte olmuyosa böylede hosting olmaz demektir ya fiyatı artırıp kaliteli hizmet versinler yada başta siteniz büyük gelmeyin desinler.Para almayı biliyolar anca

Hosting firması bizim 1 aylık hitimizi yedi google indexlerimizi sildi ben buraya 38bin üyemi toplayıp mesaj mı yazdırıyım site 1 ay kapalı kaldı diye ??? Böyle yapmayın yaşayan bilir bunu biz 130bin konusu olan siteye 3 4 K hit alırken şimdi 1K bile alamıyoruz nedeni sizce ney bunun?? Subjektifsiniz sadece subjektif !!!