cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kebirhost'un sunucuları kar edebilmeleri için aşırı yoğun, yoksa başkasının 200 milyona sattığı paketi nasıl 50 milyona satacaklar, seninki gibi vbulletin forum vs yoğun olan sunucuda kasılma yapar tabi.
Ya vbulletini, seo yu sitemapı unutacaksın yada kebirhosta verdiğin 90 ytlyi
Bu sana ders olsun, aldığın şey cep telefonu değil, bilgisayar değil ki en ucuz verenden alasın, aldığın şey hizmet ve kaliteli hizmet hiçbir zaman ucuza verilmez.
O zaman yazsınlar biz kalitesiziz diye Kebirhost almayın demekle hata mı etmişiz arkadaşım biz senle tartışma konusu değil kebirhostun kalitesizliğini millet bilsin diye söyledik. Sen bu konuşmayla da açıkladın ki kebirhost kalitesiz ve ucuz yani sonucta kebirhost alanlar kalite deyimini unutsun. Kişisel site için uygundur ama büyük insanlara küçük gelebilecek kadar kalitesizdir.

Ben Vbulletini ,Seoyu, Sitemap oluşturmayı unutuyum eee onlar niye parayı 1 saat sonra almayı unutumuyolar !!! Buna dolandımak derler bana host alırken vbulletin kuramazsın seo kuramazsın sitemap alamazsın dediler mi? Saçma saçma konuşupta düşürme kendini buralarda. 1 Klık siteye 200 milyon para verebilecek kadar enayi olabilen birisi değilim o sana mahsus olsun sen ver cebinden 200 milyonu vbulletin yasak mı değilmi diyede sor hostcuya bak vbulletini unut derlerse unutacaksın. Sen çok dar düşüncelisin yada paran çok 2sinden birisi hala neyi idda ettiğini anlayamadım kendi sözlerin kebirhostun kalitesizliğinin ispatıdır.


Az para=az hizmet=az kalite=çok mağduriyeti

Denklemini kurdum senin konuşmanın açıklaması budur.