Ben, senin, nasılla uzakta BURKINA FASO'de uzak bir ülkeden ani bir iş mektubunu batı Afrika'ya almayı hissedecek olduğunu hayal edemem, ve bazı birinden sen muhtemelen yakınca, anlatmadın. Ama hep aynı, ben, bizim, kan akrabalarından olmaya ihtiyaç duymadığımıza inanırım, biz, candan iş ilişkisini kurabilmeden önce. Bunu demiş olmak, ben, sana kendimi tanıştırmak için bu durumda çok önemli olduğunu düşünürüm.
Ben, Bay ROYAUME MOSSI Afrikalı gelişme bankasının kısmını OUAGADOUGOU BURKINA FASO'e (ADB) defterleri kontrol etmek ve saymanın nezaretinde yöneticiyim, batı Afrikayım. Bu iş teklifinde senin yardımını rica etmesi için benim zevkimdir. Ben, senle temas kuruyorum çünkü, ben, bu bankanın herhangi bir değneğine bilinen herhangi birisiyle işi bitirmeyi istemem, veya işlemin sonunda herhangi bir mümkün şantaj veya sızmadan kaçınması için buranın etrafında herhangi birisi.
Teklif:
Bizim araştırmamız esnasında, ve bu bankada defterleri kontrol etmek, benim bölümüm, bir uçak kazasında ölen ölü bir kişiye ait oluyor olan paranın çok kocaman bir toplamına rastladı, ve birikim, bu gelişmeye bizim keşfimizden önce onun ailesi veya ilişkisinden her birinin olduğu bizim gözetimimizde birikimin herhangi bir talebi olmadan bu bankayla onun hesabında cansız oldu.
Söylenen miktar, onun (Beş milyon beş yüz bin Birleşik Devletler doları), bilmen için seni ilgilendirebildiği gibi $ 5.5M'in olduğu U. Sdi, ölüye BONAFIDE en yakın akrabası olarak talebi bu birikime açıklaması için bu arada bütün tüm düzenleme, yabancı bir hesaba bu paranın, yer ve talimatlarda koyulduğu gerekli onay ve transferi alır, ve ihtiyaç duyulan bilgi, sana yayınlanacak, sen, bize yardım etmesi için senin ilgin ve gönüllülüğünü gösterince, ve hem de bu büyük iş fırsatına senin kendine faydası olur.
Ben aslında, bu miktarı yalnız yapmış olabilirdim, ama biz bu ülkede benim konumumdan dolayı bir kamu hizmeti çalışanı olarak (Bir bankacı), OPPERATE'e yabancı bir hesap izin verilmeyiz, ve sonunda transferin zamanı esnasında benim kenarımda bir göz kaşını kaldıracaktık çünkü ben, bu bankada çalışırım.
Bu, onun, bir saniyede neden gerektirecek olduğunun asıl sebebidir...
------------------------------------------------------------
Yani kısaca Taş düşebilir Ayı çıkabilir.. Denmek istenmiş.. SaoL Hemen çevir.. (: