1K siteye Vps alıyım cebimden her ay 50 Ytl veriyim Buna enayilik derler. Scriptte sorun olamaz Bildiğiniz Vbulletin kullanıyoruz Orjinal teması Bide yani daha dün yeniden default tema düzenledim !! Dün 0.5 K hit olmuş sitede ama 150 tane hata maili aldım !! Yeter artık canımıza yetti 90 Ytl verdim senelik gözleri doysun ya Sitem 10K yapsa Helal olsun parası 1 lirasında gözüm yok sitenin sadece kendi kendini geçindirsin yeter bana. Amacım insanlara faydalı olmak paylaşımı çoğaltmak güzel bir elektronik ortam dostluğu kurmak üyeler arasında. Niye sürekli kullanıcıya yükleniyosunuz Siz 0.5 K siteye vps alırmısınız 130bin konu var ama site sürekli kapandığından google bile indexlemiyor konuları geçen sitemap alıyım dedim 30bin konuyu geçti Bi baktım site gitti 6 saat gelmedi :s Neymiş sunucuları ölmüş harddiski deiştireceklermiş. Ya ben küfürbaz olup çıktım hide eklentisi çalışmıyor sitemap çalışmıyor. Modlar siteye ısınıyor 15inde bw bitiyor. Hepsini toplarsak bir araya asla bir hatamız yok şu zamana kadar bildiğiniz vb sitesi 1 k Max hit yapan bir site bakalım resellera taşıcam yarın siteyi orda ne olacak. Burdan yazarım size sonucu