Sorun 3 aydır sitenin sürekli 40 gb bwyi 15 günde yemesi hit 3k iken şu anda 1k bile değil günde 300 tane hata maili alıyorum max_user_connection değerinden kaynaklanan modlarım kaçıyor site kapanmasından dolayı adamlara diyosun site böyle böyle oluyo sizin vps almanız lazım diyo *** 3K lık siteye vps mi alacam reklam alamayan site vps mi alacak bu adamlar sürekli kabahatı müşteride arıyor ! Site büyümeye başlayınca ßize sorun çıkarmaya başladılar üslupları güzel ama ßir müşteriye "En kısa zamanda kendinize yeni hosting bulun siteniz makinamızı çok meşgul ediyo" dermi veya "Sizi hiçbi firma kabul etmez" Dermi ? Bana tek taraflı düşünüyosun demeyin 3 ay bekledim 2 ay önce paramı geri istedim gidecem dedim onuda vermediler. Site günde 10 kere kapanıyor max_user hatasından dolayı günün en yoğun döneminde sitem kapanıyor ve üyeler kaçıyor !! Ne yapmam gerekiyo yani kebirhost çok mu iyi dicem Bana hizmetini tam veremiyosa bana açıkça çek git diyosa Ne demem gerekiyo ?? Objektif olun biraz arkadaşım alaycı konuşmalar yapma bana 130 bin konusu 38bin üyesi olan bi siteden bahsediyorum burda !!! Biz çocuk değiliz ve kimse için kötü demek istemiyoruz Ama Uyarıdır Site 1k üstüyse hatta 0.5 k üstüyse asla kebir host almayın 5 Kişi aynı anda aynı konuya baksa site 10 dk gidiyor. Ben uyardım arkadaşlar Gerisi size kalmış Bide 1K hiti olan bir site 15 günde 40 Gb bw yermi sizce proxy sitesi deil Forum sitesi bildiğiniz !! Biz Ne diyeceğimizi bilemiyoruz Takdir ona para verip host alan müşterilerde! Gelecek sene mart ayında host günü bitiyor o zamana kadar açık duracak başka hosta taşıyorum siteyi İade yapmıyolarmış Buda ayrı Bi olay yani !! Hoşçakalın
Kusura bakma ama Mysql'de max_user_connection hatası alıyorsan sorun senin scriptinden veya ziyaretçinin fazla olmasındandır. Biraz paraya kıy ya 5-10 liralık hostingden daha pahalısını al yada vps vs al.