netevren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bazı arkadaşlar da amele ile hamalı karıştırmış.
3000 YTL'ye bu işi yapan varsa çekelim kredi kartından 3 ayda köşeyi dönelim.
Ayrıca Coderlıkla amelelik arasında nasıl kıyaslama yapıyorsunuz? Ne yani amele 10 ytlye çalışıyor o zaman sen nasıl 3000 ytl bu işe ayıracak parayı buldun. 10 ay çalışıp hiç yemek yemeden para mı biriktirdin? Peki o bilgisayarın başına nasıl oturdun?
Lütfen kimsenin hakkını yemeyin. Allah tarafından kusursuz yaratılmış herkes amelelik yapabilir. Ama her amele kod yazamaz! Coder sadece zamanına değil işi öğrenmek için harcadığı yıllarına da paha biçer.
Ben de diğer arkadaşlar gibi en aşağı fiyatımı veriyorum. 25000 YTL.
3000 YTL'ye bu işi yapan varsa çekelim kredi kartından 3 ayda köşeyi dönelim.
Ayrıca Coderlıkla amelelik arasında nasıl kıyaslama yapıyorsunuz?
Daha öncede söledim yine söylüyorum konuyu yarım yamalak okuyup hemen atlıyorsunuz. Yazılan mesajların tamamını okusaydınız anlardınız. Ben sadece günümüz Türkiyesinde para kazanmanın ne derece zor olduğunu ifade etmek istedim.
yarım yamalak okuyup anlamadan yazıyorsunuz.zorla kimseye bişi yaptırmıyoruz.

Ne yani amele 10 ytlye çalışıyor o zaman sen nasıl 3000 ytl bu işe ayıracak parayı buldun.
işte hala boş boş konuşuyorsun
okumadan yazıyorsun
yazıyı iyi okuyun ben amalelik yapan arkadaşlarım var dedim amalelik yapıyorum demedim.
okuduğunu algılayamıyorsun yada beynin küçük almıyor

10 ay çalışıp hiç yemek yemeden para mı biriktirdin? Peki o bilgisayarın başına nasıl oturdun?
artık bişey demiyorum sana
daha konuyu bilmeden okumadan yazdın belli. Yaşına küçüklüğüne veriyorum
heralde gece geç yattın. çok şükür benim halim vaktim yerimde ve o parayı nasıl temin ettiğimde seni hiç ilgilendirmez.sana bu hesap sorma hakkını kim veriyor. Teklif vereceksen verirsin bende değerlendiririm.
Ama her amele kod yazamaz! Coder sadece zamanına değil işi öğrenmek için harcadığı yıllarına da paha biçer.
Bu sözünüze katılmıyorum
Coder de anasının karnında öğrenmedi bu işi
Ben boş zamanı ve isteği olan herkezin bu işi yapabileceği kanısındayım.
Örneğin Erol BALKAN 47 yaşındadır kendisi 3 senedir profesyonel olarak asp kodlamaktadır. Elektirikçi olması lazım yanılmıyorsam. Hiç bir kodlama bilgisi olmamasına rağmen hevesle başladığı bu işe profesyonel yazılımcı olarak devam etmekte. aspindir de kendisinin bir çok profesyonel ücretsiz paylaşımını bulabilirsiniz.
başka br örnek veriyim
yan daire komşum hasan bey, 43 yaşında ve hiçbir bilgisi olmadan sadece aldığı yazılım v.basic kitapları ile başladığı bu yazılım işinde artık kendi programlarını yapıyor. oda internette ücretsiz dağıtıyor.Bunun yaşlada alakası yok hevesle alakalı diye düşünüyorum.

Coder olan herkez bilgisayar mühendisliğini yada teknikerliğinide bitirecek diye bir şatta yok değilmi?

Ben de diğer arkadaşlar gibi en aşağı fiyatımı veriyorum. 25000 YTL.?
Sen bilmezsin belki Türkiyeye internet 98 yılında geldi ben 98 den beri evimde internet kullanıyorum.
ayrıca değil 25000ytl ye 250ytl ye de yapıyorum desen sana gine yaptırıp para kazandırmam.Tipin Hoşuma gitmedi