Slm arkadaşlar bu konuyu açmak için uzun süredir düşünüyodum ama artık bu kadar rahat vurdum duymaz oldukları için bu konuyu açtım
Sitemiz serverdaki bi sorun nedeniyle 12 gün açılmadı tam anlamıyla /site açılırken site donuyor sunucu hatası alıyoruz serverın otomatik kendini yenilmeleri filan) dediler saldırı yiyoruz serverımız değiştirdiler sorun düzeldi 2 gün sonra server en aktif saatlerde kapandı bu sorun 10 gün devam etti bu sorunlar hala devam ediyor siteye aynı anda 5 üye girdimi site kitleniyor max_user sayıları kaçsa artık teknik destek 0 hep sorunumuz bildirdik 12 gün boyunca aynı msjı forwardladılar başlarından sağmak için benden size tavsiye kebirhost almayın onların yüzünden daha 3 ay geçmişken parayı yatırmamızın üzerinden host değiştirme kararı aldık 3 aydır kullanıyoruz sitemiz düzgün bir ay açık kalmıştır yani siz hesap edin ya bize bir gıcıklıkları varyada genelde böyle çoğu sitede okudum bilmiyorum ama küçük siteler için ideal büyük siteler için baş belası bir hostmuş
Çoğu host firmasyıla çalıştım bu kadar dandik bir firma görmedim .