strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
klasik projeproje hareketi konuya hemen girilir süper türkçeyle felsefi yorum yapılır.Amaç reklamdır burda sonra tartışma başlar reklamın iyisi kötüsü olmaz birisi cevabı zor olan soru sordugu zaman hemen hakaret etme moduna geçilir.Sonuç:Süper etiket yaptım abi...diyerek huşu içinde nete devam edilir.fikirlerinizle ezemediginiz insanlara hakaret edip eleştirilerden kaçmayın.Artık yeter bu tür mesajlarınıza devam etmenizin anlamı yok alemin bileni siz degilsiniz.Banlanmanızı talep ediyorum yönetimden. hakaret ve satış baltama yüzünden
Muhatap almayım diyorum halen yazı yazıyorsun. Arkadaşım(!) ben hangi zor soruda kaçtım veya hakarete başvurdum? Reklama ihtiyacım yok, senin beynin neden bu kadar az çalışıyor? Banlanmamı talep etmeni çok iyi anlıyorum, o laftan alınmışsın, kusura bakma ben aksini göremedim. Fikrimle seni ezmeme gerek yok, yeterince ezik sohbeti yapıyorsun zaten sabah beri. Ben senin fikirlerine saygı duymuyorum sen de sakın benimkilere duyma. Banlandığımda da tef çalıp oyna, 1 YTL yapıştıran çıkar. Sen buraya yazı yazıp duracaksın , cevap gelmeyince daha da saçmalayacaksın, ama ben ise işime bakacağım.

Mevlana ne demiş?
Suskunluğum asaletimdendir, ....