strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
natro kimi dolandırdı,veye diğer büyük firmalar yerinde sayışının nedeni hizmetinin kalitesinden olmasın sakınsağılıksız büyüyen türkticaret google ile ortak oldu sonunda.8 seneyi heba etmene gerek yok.Ücretsiz veriyorum diye yazmışsınız.bunu cümleyi bu konuda belirtmenize gerek yok yeni bir konu açan ücretsiz vpsnizi orda verin.2 ay sonunda memnun kalmassak burayada yazarız hizmet kötü diye bırakında biz karar verelim varsayımlar üzerinden hareket ederek satış baltalamayın @projeproje
Bizimhost markasını ben bir şirketin gölgesinde kurmadım, kendi öz sermayemle kurdum. Siz daha internet nedir bilmez iken kalkıp ofis kurup eleman çalıştırdım, ama asıl işim olan yazılıma daha fazla vakit ayırmak ve proje geliştirmek için sektörde her önüne gelene sadece paraya bakarak satış yapmayı tercih etmeyip sitemizi kapattım, halen referans ile büyüyen 1300 üzerinde web sitesi host ediyoruz. Toplasanız bunun sadece 300 tanesi kişiseldir. Sizin bakacağınız değerlendirme kuruluşları .tr uzantıları kapsamaz, yani kalkıp ispat et burada 550 diyor vs demeyiniz. Natro dediğiniz firma Çizgi Elektronik'in kuruluşudur. Ciddi sermayeler ile kurulmuştur. Turkticaret.net ise bir dönem Kosgeb sayesinde tavan yapmış bir firmadır. Kısacası hizmetten öte paraya odaklanıyor olsaydık, beni tanıyanlar çok iyi bilir ki ben işimi ciddiyetle yapan, parasız kalınca kampanya yapmayan, gerektiğinde ücretsiz bir kaç sene üstüste hosting sağlayan, asla para peşin demeyen birisiyim. Şu an TK tarafından sitemizin olma zorunluluğu nedeniyle uyarı almamış olsak, tamamen kendi kodlamamız ile yaptığımız sitemizi aktif etmeyi bile düşünmüyorduk. Ben bir hostingten senede 1000-1500 YTL para alırken sizler bu parayı 2-3 ayda görüyorsunuz.

Benim ne Extend ile bir sorunum var ne de diğer firmalar ile. Benim sorunum bu işin hizmet olduğunu farketmeyenlerde. Hizmetin ucuzu da olur elbet, hiç itiraz etmiyorum.

Ama bu savunma, teyakkuz halinizi de anlamıyorum halen. Arkadaşım siz sadece para için gitmişsiniz, her tür riski göze almışsınız zaten. Yani iki gün sonra sorun çıksa da 1 YTL vermiştim der konu bile açmazsınız. Açarsanız size yüklenir zaten millet "Ne bekliyordun 1 YTL karşılığı?" lafını çok duyarsınız. Zaten o aldığınız VPS üzerinde ciddiyet gerektiren birşeyler barındırmak kendi müşterilerinizi kandırmaktır.

Bu Extend'in TK'dan Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi var mıdır? Üç gün önceye kadar bu forumda yoktu, zaten Türkiye'de bile değiller, kalkıp şikayet konusu açsanız size cevap verir mi bunlar?

Bırakın bu nerde beleş oraya yerleş, madem beleş hemen savunalım kardeş tutumunu.