kimsenin rakip öldürdüğü yok ama 1 ytlden tanıtım yaptı diye adamı her türlü kefeye koyuyorlar.1ytl aldıgınız vps ile ciddi proje düşün yada düşünmeyin alırsınız kullanırsınız.Adam 2 aylık hizmeti 1 ytl yapıyor neden?eğer beğenirssek diger 10 ay devam edelim diye daha dün aldık neyin ne olacagı belli olmaz.Hizmette 8.yılınız ama oldugunuz yerde saymışsınız natro,türkticaret gibi firmalarla aynı dönemde açıldıgınız halde.Hala aynı yerinde sayıyorsunuz.Demekki yaptıgınız işte sıkıntı var. Her konudaki uzman görüşünle r10 ailesini aydınlattıgın teşekkür ederim @projeproje
Birilerini dolandıracağıma yerimde saymayı tercih edişim; veremeyeceğim hizmeti (bu maddi anlamada yapamamak değil, bu işe ana iş olarak bakıp buna göre eleman yetiştirme vs.) vereceğimi iddia ederek sürekli satış yapan ve sağlıksız büyüyen bir yer olmayı hedeflemediğim içindir. Ben ilgili firmanın satış politikasından daha ziyade bu forumda yazılan her konuya illaki olumlu olarak yaklaşan ve eleştiri yapamayan kişiler ve benim gibi önceden sorunları sezip uyarı yapabilenler arasında görüş farkının 180 derece zıt olmasına takılıyorum.
Ben de diyorum ki ücretsiz veriyorum

Bu satış politikası olabilir ama siz ürün değil hizmet satıyorsunuz. Hizmeti de referanslarınız ile satmak, alıcılarında birilerinin referansı ile sizden hizmet alması en sağlıklısıdır. Yoksa 1 YTL den deneyin, sonra nasılsa beğenip sürekli müşterimiz olacaksınız çıkışı tamamen göz boyama çıkışıdır. Sorun çıksa bile zaten 1 YTL verdim mi diyeceksiniz, yoksa karşı size 1 YTL bu kadar mı diyecek? Adamlar yüksek paralar karşılığı bile teknik destek sunmamış, bunu herkes dile getirirken sizin 1 YTL den 2 ay aldığınız VPS için desteği kim verecek?
Hizmet çeşitliliği iyi birşeydir, ama yeteri kadar teknik elemanınız varsa. Nasıl ki biz kiralık sunucu vb. katma değerli hizmetler sunmayı doğru bulmuyorsak bu arkadaşlarında sırf para gelecek hesabı ile hareket etmemesi, suyu bulandırmaması gerekir. Bulanık suda balık olmayın, 1 YTL ücret ödediğiniz yerden de kaliteli, sürekli hizmet beklemeyin. Bekliyorsanız da o sizin iyiniyetinizin süistimali ile sonuçlanacaktır.
Burada tek başına 100 tane vps hesabı ile uğraşan kişiler, firmalar görüyoruz. Kazandıkları paranın düşmemesi, müşteri kaybetmemek için gece gündüz çabalıyor, uykusuz geceler geçiriyorlar. Tatil için (ki ben şahsen 10 senedir tatil yapmadım) zaman ayırırsam müşterilerime ne olur diye düşünüyorlar. Oysa kurumsallığı başarsalar, bu işe bakacak teknik eleman kadrosunu kursalar eminim 1 haftalık bir kafa tatilini yapabilecekler.
Alıntı
Ersincim Yapacakları yada yapamayacakları şey beni ırgalamaz ama herkesin 2.bir hakkı vardır. Ayrıca daha datacenter olarak bu işe yeni giriyorlar kimse nasıl hizmet vereceğini bilemez belki geçmişteki hatalarını bu şekilde düzeltecek daha iyi bir firma olacaklar belkide senin dediğin eline yüzüne gözüne bulaştıracaklar bunları bırakalımda biz değil yeni dedicated müşterileri karar versin.
1 YTL VPS olayına bende pek sıcak bakmıyorum fakat bu konunda çok üzerlerine gittikleri için hodri meydan diyerek 1 ytl den hizmet verdiler.Vps müşterileri şu anda mevcut varmı bir sorunları hatta bak açık açık konuşuyorum şimdi vps müşterilerin çoğuda durduk yere kendilerini riske attılar.Durduk yere botnet saldırıları alacaklar çekemeyenler çok olacaktır.
Çekemeyen olmaz merak etme, kendilerini zaten kısa sürede bu sektörden çekeceklerdir.

Ben de o kadar iğneli konuşmalar yapıyorum henüz botnet vs ile saldıran düşman kazanmadım. (Şimdi kazanırım

)
Alıntı
Bakıyorum da 1 ytl den vps satınca bazılarının kuyruğu çok fazla acımış.
Bundan kimsenin kuyruğu acımaz, 1 YTL gibi bir fiyatla sorunsuz hizmet alacağını uman ve bizi bırakacak birileri varsa, zaten müşterim olmamasını dilerim. Eminim çoğu firma da böyle düşünür.