DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmişteki Kuyruk acınızın hesabını şimdimi almaya çalışıyorsunuz. Forumda Karalayarak mı hiçbir delil ispat edemeyerek ayrıca aldığınız hizmet ile şimdiki datacenter hizmeti aynımı bence biraz fazla üzerine gidiyorlar bu firmanın.
Yıkıcı olmayalım yapıcı olalım. Burada Yıkıcı olmaya kalkarsak piyasada karalamayacağımız kişi kalmaz her insanın bir kusuru vardır.Her Firmanın eksiği olduğu gibi....
Senin bu yapıcı mesajların beni geriyor artık. Eğer bir kusur dile getiriliyorsa, öncelikle yalan değildir diye düşünürüm. Üstelik kusuru işleyen halen konuya cevap vermeyip bildiğini okuyorsa işte o zaman bu sorun kesin vardır. Yapıcı olalım, her yanlışı görmezden gelelim, sonra % 100 eminim ki sorun anında kalkıp tüh tüh, vah vah, geçmiş olsun diyelim. Ben Extend'in eline yüzüne bulaştıracağına eminim veri merkezi işini. Örnekleri ile görülüyor ki bunların ticaret anlayışı önce rakipleri öldür, sonra nasılsa istediğin gibi at oynatırsın. Ama bu kez burası Kıbrıs değil, burada hiçbir rakibi hasta yatağına bile gönderemezsiniz, boyunuzun ölçüsünü aldığınızla kalırsınız.

Adam 1 YTL ücretle VPS sunuyor, biz ise ücretsiz sunuyoruz. Bu tanıtımsa, başlarım böyle tanıtıma da hizmete de. Herşeyin bir mantığı vardır, pazarlama ile başka şeyleri karıştırmayın.

1 YTL den satılan VPS hizmetinde ciddi işler yaparken başınıza birşey gelirse size söylenecek olan ne bekliyordun, biz sorumluluk kabul etmeyiz, al 1 YTL'ni kaybol şeklinde olacaktır, ben buna adım gibi eminim. Bir sorun halinde yedekleriniz lazımsa da şimdiden 111 gibi yanyana 1 leri koyup bir rakam kenara koyunuz. Bu şirketin iş prensibi budur.