bizde yapanlara birşey demiyoruz neden yaptılar diye. WP ücretsiz bir yazılım zaten temaları heryerde var aynı temadan 100 kişi kullanır ama extreme ücretsiz mi ? herkes kullanabiliyor mu ? yada şöyle diyeyim sana belki o zaman anlarsın Sen A firmasısın bende B firmasıyım ikimizde araba satıyoruz ve sitelerimiz var senin tasarımın X benim tasarım da X senin yazılarda X benim yazılarda X ve sen benim sitemi gördün ne yapardın ?
Konuyu büyütmeye gerek yok sayyac.com extreme nin kopyası belki kodları w-arez belki kendileri sıfırdan kodladılar. Önemli olan türk webmasterlerin daha sonraki dönemlerde böyle benzer siteler yüzünden dünya da kötü bir yeri olmasını istemem.
Dünyada Türkler Dışında O hizmeti Kullanıpda bizim bu kopya siteye gelip Helal olsun adamlara yazmışlar kimse demez .Kopyacı işte türklerden bu beklenir gibi şeyler söylerler Bu sitede Ben gurur duyulacak hiçbirşey görmüyorum.
Sadece Güzel reklamı yapılmış türkiyede kendini kanıtlamış forumlara ücretsiz yada ücretli reklam amaçlı özel üyelik verilmiş.
Sadece Para Kazanmak için başkalarının Projelerini Kullanan Bir Türk daha..