Ergin ile
bu konuda iframe reklam anlaşması yapmıştık.sohbet sitesi için iframe açtırmak istedi.
bana ilk önce 2 tane iframe ile site açan kod verdi,kendisine 2.site için de fiyat isteyediği söyledim.bu sefer iframelerden birini koymamı istedi ve 50 ytl önerdi.
1.Hilesi;son verdiği iframe sitesine 1.sitenin iframe ini de yerleştirmiş.yani,x ve y nin iframelerini vermek yerine y yi x in içine gömmüş ve sadece x i veriyor.ama yine 2 site açılıyor.
2.Paranı hemen yatırıcam dedi:tam 3 gün bekledim,yaklaşık olarak 8-10.000 hit gönderdim ama para falan gelmedi.
Ve şimdi ödeme istediğimde verdiği cevap ile şu yolu uyguladığını farkettim
Kendisi site sahipleri ile görüşüp reklam veriyor,fakat para falan göndermiyor.sitesinin reklamları o sitede belli bir süre kalıp site sahibi parasını alamayınca doğal olarak reklamları kaldırıyor,ve site sahibi parasını isteyincede;"kodları kaldırmışsınız,ödeme yapamam" diyor

Böyle bir dolandırıcılık olabilirmi.adam kurmuş tezgahı.Böyle 10 site bulsa her ay,bedavadan reklam yaptıracak.
Tüm yazdıklarım %100 doğrudur.Tabiki kendisi bunları red edicek.Ama yüzü varsa ise şunu okuduktan sonra bari suçunu kabul edip özür dilesin.
DÜN SABAHTAN AKŞAMA KADAR MSNDE ONLİNE İDİM.NASIL BENDE HİÇ ONLİNE OLMADINDA DİĞER REKLAM VERMEYE ÇALIŞTIĞIN ARKADAŞ İLE MSNDEN GÖRÜŞEBİLDİN.DEMEKKİ BENİ MSNDEN SİLMİŞSİN

DOLANDIRDIKLARINI TEK TEK SİL MSNDEN AMA BUNDAN SONRA DOLANDIRAMIYCAKSIN