Yörsanı bir kaç kez yemişliğim var .. yoğurdun en güzel tarafı kaymağı , sonra altıda susuz oluyo ama 5 dk bekleynce hemen sulanıyor .. suyu lavobaya dökiyim derken 1-2 kez full yoğurdu döktüm ondan sonra dökmüyorum .. Bu arada bir arkadaş gelin bizim burada yoğurt yiyin bir gün demişte , arkadaşım ben istanbulda oturuyorum canım isterse gidip kanlıcada yoğurdun en kralını yerim Bir iskender için bursaya gitmeye değmez mesela Birde iskender demişken bir çok kebapçıda iskenderin yanındaki yoğurt sulanmıyo .. bir kez 15 dk bilerek beklettm yinede sulanmadı .. bundan sonra soracağım .. ****** bende koyduğun resimdeki şekillerden alıyorum tek yiyişte bitiriyorum ama hesapsız oluyo .. Ben o tip çoban ve tikveşli alıyorum .. Danone ise daha yoğurdu açmadan sulanıyo .. ve çok kötü bir tadı var .. 118 testten geçiriyorlarmış .. testten geçe geçe yoğurdun cıvığı çıkmış resmen ..

bu arada ayran,cacık gibi fikirler gelmiş .. İnanın o yoğurdun sulanık haliyle tadına bile bakmak istemezsiniz .. yoğurtla yapılan ayran ve cacıkla , yoğurdun suyuyla yapılan ayran ve cacık arasında dağlar kadar fark vardır