Kosanbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajı okurken sanırım gözlerinizi kullanmıyorsunuz. O mesajı okursanız, serqan'a alıntı yaptığımı görürsünüz. Kendisinin mesajı üzerine o mesajı yazdım ben. Evet sizin mesajınızı okumadım çünkü o sırada kendi mesajımı yazıyordum ve o mesajı da size değil Serqan isimli üyeye yazıyordum. Ancak siz fazla alıngan davrandığınız için sanırım mesajımın tamamını okumadan direk yazmaya kalktınız. Umarım bir dahaki sefere okuma zahmetine girersiniz. Ben sizin mesajınızı görmediğim için okumadım ancak siz bariz bir şekilde göre göre okumadınız.
Yok canım, kullanıyorum gözlerimi. Başka bi' uzuvla okuma yöntemi geliştirdiysen paylaşırsın başka bi' zaman.

Serqan'a atfen yazmış olduğunu fark ettim. Fakat mesajındaki şu ifadeye dikkatini çekerim. Bu ifadeyi de serqan'a atfen yazdıysan o halde niye konuyu serqan değil de ben açtım? Yani laf sokacam diye çırpınırken biraz tutarlı olun!

"Foruma yazan arkadaşın şevkini kırmak istemiyorum, nasıl yapıldığını merak ediyor olabilir. Sadece bilgi almak amacıyla sorduysa, hiçbir lafım yok. Ancak bu işi ciddi olarak burda söylenenler ile yapmayı düşünüyorsa bence yanlış yapıyor."

Şu yukarıdaki yazı beni kast ediyor.

Daha fazla uzatıp kendini rezil etme istersen .