Haber Sistemi İçin Çok Fazla Esnek olan daha çok, teknoloji,yaşam,magazin haberlerinin yayınını yapmak, subdomainde forum kullanmak amacıyla yaptığımız bir sistem vardı.
Sistemin özellikleri çok fazla. Youtube varken manuel youtube modülü açıktı. Ayrıca sitede rss reader, resim galerisi de var.
Sistemde daha tamamlanmamış olan bir forum projem de vardı. Sistemin bazı eksikleri var. Özellikle haber kategorileri bölümünde seo ile sayfalama kodu arızalı çalışıyordu. Arama Sayfaı yoktu. Birde panel olarak daha profesyonel bir şey yapmamıştım ona. Ama nedense bu özellik ilerde benim için avantaj olduğunu farkettim. Site İçeriklerini Ekleme Bölümü anasayfada yer alıyor kısacası.
Bu Scripti Kusurlarına ragmen sevmiş olan arkadaşlara :
5 kişiye 100 ytl den satacağız. Site Satılmıştır. Sattığım Arkadaş ile görüşülerek başlığı bilgi mahiyetinde açtık.
Herhangi bir harici önerinizi bu konuya cevap yazarak sunabilirsiniz. Yalnız tek şeyi hariç tutun. Scriptte editleme yapmayı düşünmüyorum. Ama 2-3 sayfada kendinize uygun yaptıracağınız düzenlemeler ile süper bir sisteme sahip olursunuz.

demo : Ana Sayfa - Teknoloji Haberleri | Online Haberler | Canlı Sohbet | Sevgide.Com